Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Új videoklipet mutatott be a WAYLAND együttes: 'Forget About Me'


2019-04-04

A michigani rockbanda bemutatta 'Forget About Me' című single-dala hivatalos videoklipjét.

A Wayland egy amerikai alternatív / hard rock banda, amit Phillip Vilenski gitáros, Dallas Hall basszer, Mitch Arnold énekes-ritmusgitáros és Nigel Dupree dobos alkot. A banda - amit Vilenski szülővárosa nyomán neveztek el - 2010-ben adta ki bemutatkozó albumát, a híres színész, Kiefer Sutherland lemezkiadója, az Iron Works Records jóvoltából.

2012-ben egy 'Welcome to My Head' című EP-vel jelentkezett a csapat (miután Los Angeles-ből áttették székhelyüket a közép-nyugati, michigani régióba). A mini-album egyik dala, a 'Get A Little' 6. helyen végzett az iTunes rock-listáján. Második nagylemezük 2017 szeptemberében látott napvilágot, 'Rinse and Repeat' címmel, a Mighty Loud / InGrooves kiadó révén. Az album első single-dala, a 'Through The Fire' bekerült a Billboard top 40 helyezettje közé.

Szintén a 'Rinse and Repeat' albumon szerepel a 'She Lights It Up', az 'Indiana Jones' és a 'Forget About Me' című szám, amihez nemrég hivatalos videoklip készült. Íme a premierek:

A Wayland márciusban, áprilisban és májusban egy-egy kisebb észak-amerikai turnét bonyolít le.

A Wayland további turné-dátumai és friss hírei a www.waylandtheband.com oldalon találhatók meg.


Új videoklipet mutatott be a WAYLAND együttes: 'Forget About Me'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás