Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

'The Atlantic' címmel jelenik meg az új EVERGREY album - itt az új dal, a 'Currents'!


2019-01-18

Az Evergrey január 25-én dobja piacra új nagylemezét, ami immáron a harmadik sorlemez a banda újjáalakulása óta.

A 'The Atlantic' a nagysikerű, 2016-os stúdióalbum, a 'The Storm Within' folytatása. Az új lemezt a banda ismét azzal a Jacob Hansen hangmérnökkel vette fel, aki a 'The Storm Within' és az azt megelőző, 'Hymns for the Broken' című albumokat is keverte.

Tom S. Englund, a banda frontembere így nyilatkozott: “Helló, srácok! Elkészült az Evergrey 11-es számú stúdióalbuma! Elég beteges, nemde?! Egyben ez a harmadik album, amivel véget ér egy koncepció; amivel elérjük úticélunkat, vagy legalábbis a végkifejletet. Továbbá azt is mondhatjuk rá, hogy olyasvalamit, amit már sokan vártatok, igaz?
Óriási privát akadályokon kellett keresztülvergődnünk magunkat - idesorolható egy rendkívül komplikált betörési ügy, ami az elsőszámú stúdiónkat érintette... Közel sem volt fájdalommentes és könnyű a dolog, de végül mégis megérte minden küzdelem. Az újonnan felfedezett utak és a saját kreativitásunk az őszinteség és a nyíltság színeit festette az arcunkra
Egyébként ez az Evergrey legkeményebb, legsötétebb és eddigi legváltozatosabb albuma. Benne van minden, amit mindig is meg akartunk alkotni. Ezek a papírra vetett szavak végtelenül átláthatóak és világosak. A mai nappal eljutottunk egy új partra. Alig várjuk már, hogy megoszthassuk veletek e kalandozás gyümölcsét, és végre ti is belevethessétek magatokat a mi valódi világunkba; ebbe az atlanti mélységbe!
”.

A 'The Atlantic' alább látható borítóját Giannis Nakos készítette:

A tracklista:
01. A Silent Arc
02. Weightless
03. All I Have
04. A Secret Atlantis
05. The Tidal
06. End Of Silence
07. Currents
08. Departure
09. The Beacon
10. This Ocean

Az első két ízelítő, az 'A Silent Arc' és a 'Weightless' című számok hivatalos videoklipje lentebb elérhető, az újonnan megjelent, 'Currents' című számmal egyetemben.


'The Atlantic' címmel jelenik meg az új EVERGREY album - itt az új dal, a 'Currents'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás