Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

QUEENSRŸCHE - itt a második dal a 'The Verdict' albumról: 'Dark Reverie'


2019-01-15

A Queensrÿche soron következő nagylemeze 2019. március elsején lát napvilágot, a Century Media Records jóvoltából.

A 'The Verdict' album producere és mixere a híres Zeuss (Rob Zombie, Iced Earth, Hatebreed) volt. A stúdiós munkálatok a washingtoni Lynwood-ban (Uberbeatz), a Massachusetts-beli Wilbraham-ben (Planet-Z) és Seattle-ben (Watershed Studio) zajlottak.

"Elmondhatatlanul büszke vagyok arra, amit ezzel az albummal elértünk" - nyilatkozta a Queensrÿche énekese, Todd La Torre. "A végtelen elkötelezettség és a kemény munka meghozta gyümölcsét. Nagyon izgatott vagyok; alig várom, hogy ti is - az egész világ - hallhassátok ezt az anyagot. Reméljük éppen annyira fogjátok élvezni ezeket a dalokat, mint amennyire mi élveztük elkészíteni őket!".

Michael "Whip" Wilton gitáros hozzátette: "A 'The Verdict' a leg-metalosabb és a legprogresszívabb lemez, amit az utóbbi évtizedekben kiadtunk a kezünkből. Ennél valóban nem is lehetnék izgatottabb!".

Külön érdekessége az albumnak, hogy ezúttal dobok mögött nem más, mint maga az énekes, Todd La Torre ült a munkálatok során. La Torre - aki 13 éves kora óta aktívan  dobol - Scott Rockenfield helyét vette át, aki 2017-ben lépett ki a bandából, hogy több időt tölthessen családjával (Rockenfield kiválása után a Kamelot egykori dobosa, Casey Grillo ült a felszerelés mögött a Queensrÿche 2017 / 2018-as turnéján).

A 'The Verdict' a banda 2015-ös, 'Condition Hüman' című albumának folytatása. A 'Condition Hüman' - amiről bővebben itt írtunk - a megjelenés első hetében több mint 14 ezer példányban kelt el az USA-ban: a lemez ezzel a hivatalos Billboard-lista 27. helyén végzett (egyben ötödik lett a 'Top Rock Albums' listán). Globális szinten mindeddig több mint 100 ezer példányt adtak el a lemezből.

A 'The Verdict' stúdiós munkálatait a rajongók segítségével fedezte a banda. Az előrendelésről és a munkálatokról bővebben itt lehet informálódni.

Az új album dupla lemezes változatának dallistája így néz ki:

CD1
01. Blood Of The Levant
02. Man The Machine
03. Light-Years
04. Inside Out
05. Propaganda Fashion
06. Dark Reverie
07. Bent
08. Inner Unrest
09. Launder The Conscience
10. Portrait

CD2
01. I Dream In Infrared (akusztikus)
02. Open Road (akusztikus)
03. 46° North
04. Mercury Rising
05. Espiritu Muerto
06. Queen Of The Reich (Live 2012)
07. En Force (Live 2012)
08. Prophecy (Live 2012)
09. Eyes Of A Stranger (Live 2012)

Elsőként a 'Man The Machine' című single-dalt osztotta meg a banda. Ez az énekes így kommentálta: "Izgatottan osztjuk meg a 'The Verdict' album első teljes dalát, a 'Man The Machine'-t. Ez csak egy apró ízelítő mindabból, amire számítani kell - alig várjuk már, hogy még több dalt és videót közzétehessünk még a hivatalos album-megjelenés előtt, ami 2019. március 1-én lesz esedékes".

Az album előrendelési infóit itt lehet megtalálni.

Újabban megjelent a 'Dark Reverie' című szám is:

A 'The Verdict' promóciójával a Queensrÿche 2019. március 2-án indul észak-amerikai turnéra, egy másik legendás prog-metal banda, a Fates Warning társaságában. A körút - melyen a The Cringe lesz az előzenekar - Orlando-ban veszi kezdetét, és Seattle-ben ér véget április 3-án. Bővebb infók, turné-beosztás a Queensrÿche honlapján érhető el.


QUEENSRŸCHE - itt a második dal a 'The Verdict' albumról: 'Dark Reverie'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás