Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

QUEENSRŸCHE - itt a 'The Verdict' album friss videoklipje, a 'Portrait'!


2019-12-18

A Queensrÿche új nagylemeze 2019. március elsején látott napvilágot, a Century Media Records jóvoltából.

A 'The Verdict' album producere és mixere a híres Zeuss (Rob Zombie, Iced Earth, Hatebreed) volt. A stúdiós munkálatok a washingtoni Lynwood-ban (Uberbeatz), a Massachusetts-beli Wilbraham-ben (Planet-Z) és Seattle-ben (Watershed Studio) zajlottak.

"Elmondhatatlanul büszke vagyok arra, amit ezzel az albummal elértünk" - nyilatkozta a Queensrÿche énekese, Todd La Torre. "A végtelen elkötelezettség és a kemény munka meghozta gyümölcsét. Nagyon izgatott vagyok; alig várom, hogy ti is - az egész világ - hallhassátok ezt az anyagot. Reméljük éppen annyira fogjátok élvezni ezeket a dalokat, mint amennyire mi élveztük elkészíteni őket!".

Michael "Whip" Wilton gitáros hozzátette: "A 'The Verdict' a leg-metalosabb és a legprogresszívabb lemez, amit az utóbbi évtizedekben kiadtunk a kezünkből. Ennél valóban nem is lehetnék izgatottabb!".

Külön érdekessége az albumnak, hogy ezúttal dobok mögött nem más, mint maga az énekes, Todd La Torre ült a munkálatok során. La Torre - aki 13 éves kora óta aktívan  dobol - Scott Rockenfield helyét vette át, aki 2017-ben lépett ki a bandából, hogy több időt tölthessen családjával (Rockenfield kiválása után a Kamelot egykori dobosa, Casey Grillo ült a felszerelés mögött a Queensrÿche 2017 / 2018-as turnéján).

A 'The Verdict' a banda 2015-ös, 'Condition Hüman' című albumának folytatása. A 'Condition Hüman' - amiről bővebben itt írtunk - a megjelenés első hetében több mint 14 ezer példányban kelt el az USA-ban: a lemez ezzel a hivatalos Billboard-lista 27. helyén végzett (egyben ötödik lett a 'Top Rock Albums' listán). Globális szinten mindeddig több mint 100 ezer példányt adtak el a lemezből.

A 'The Verdict' stúdiós munkálatait a rajongók segítségével fedezte a banda. A munkálatokról bővebben itt lehet informálódni.

Az új album dupla lemezes változatának dallistája így néz ki:

CD1
01. Blood Of The Levant
02. Man The Machine
03. Light-Years
04. Inside Out
05. Propaganda Fashion
06. Dark Reverie
07. Bent
08. Inner Unrest
09. Launder The Conscience
10. Portrait

CD2
01. I Dream In Infrared (akusztikus)
02. Open Road (akusztikus)
03. 46° North
04. Mercury Rising
05. Espiritu Muerto
06. Queen Of The Reich (Live 2012)
07. En Force (Live 2012)
08. Prophecy (Live 2012)
09. Eyes Of A Stranger (Live 2012)

Elsőként a 'Man The Machine' című single-dalt osztotta meg a banda. Ez az énekes így kommentálta: "Izgatottan osztjuk meg a 'The Verdict' album első teljes dalát, a 'Man The Machine'-t. Ez csak egy apró ízelítő mindabból, amire számítani kell - alig várjuk már, hogy még több dalt és videót közzétehessünk még a hivatalos album-megjelenés előtt, ami 2019. március 1-én lesz esedékes".

Az album rendelési infóit itt lehet megtalálni.

A 'Man The Machine' gitáros playthrough-videója itt megtekinthető:

Újabban megjelent a 'Dark Reverie', a 'Blood Of The Levant' és a 'Light-Years' videoklipje is, amit David Brodsky és Allison Woest (MyGoodEye Music Visuals) rendezett:

Július végén megjelent a 'Bent' dal szöveges videoklipje is - ez itt látható:

2019 októberében bemutatták a 'Propaganda Fashion' dal szöveges videóját:

2020 januárjában megjelent az 'Inner Unrest', februárban pedig a 'Portrait' dalszöveges klipje is:

Az új album "kicsomagoló" videója itt tekinthető meg:

A 'The Verdict' promóciójával a Queensrÿche 2019. március 2-án indult észak-amerikai turnéra, egy másik legendás prog-metal banda, a Fates Warning társaságában. A körút - melyen a The Cringe volt az előzenekar - Orlando-ban vette kezdetét, és Seattle-ben ért véget április 3-án.

Az európai túra július 25.-től augusztus 17.-ig tartott. A fesztivál-körút keretében a csapat fellépett többek közt a székesfehérvári Fezen fesztiválon is; méghozzá a Firewind társaságában.

2020 januárjában és februárjában Észak-Amerikában turnézik a csapat; méghozzá a John 5 And The Creatures és az Eve To Adam zenekarok társaságában.

Bővebb infók, turné-beosztás a Queensrÿche honlapján érhető el.


QUEENSRŸCHE - itt a 'The Verdict' album friss videoklipje, a 'Portrait'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás