Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Dream Theater és Symphony X tagok vendégszerepelnek a LAST UNION debütáló albumán - videoklip készült az 'A Place In Heaven' című dalhoz


2018-12-16

Az olasz progresszív metal banda 'Twelve' címmel jelenteti meg első nagylemezét, 2018. december 21-én, a ROAR! Rock Of Angels Records jóvoltából.

A közép-olaszországi Tolentino városából származó Last Union együttest Elisa Scarpeccio énekesnő, Cristiano Tiberi gitáros és Claudio Feliziani billentyűs alapította 2007-ben. Az eredeti nevén Blazing Ice-ként ismert banda tagjai az élettel és a világgal kapcsolatos érzelmeiket szerették volna zenei, művészi formában kinyilvánítani. Professzionális session-basszerosok és - dobosok segítségével a trió rövid idő alatt kiépítette hírnevét az olasz metal-színtéren - ehhez hozzájárult néhány exkluzív, teltházas koncert lebonyolítása is. A csapat eddig mindössze 20 koncertet adott (nem beszélve persze a korábban megjelent, nagysikerű single-dalokról), de ez is elég volt ahhoz, hogy Európa-szerte megismerjék nevüket.

A Last Union bemutatkozó single-dalait globális szinten pozitív kritikák övezték. A Scarpeccio-Tiberi páros első remek húzása az egykori Helloween / Masterplan dobos Uli Kusch becsatlakoztatása volt (konkrétan maga Kusch kérelmezte, hogy teljes értékű tagként léphessen be a csapatba, miután ezt megelőzően csak turné-dobosként működött közre). Ugyanez történt a Symphony X basszerosa, Mike LePond ügyében is - így létre is jött a Last Union teljes felállása. A hab a tortán pedig a Dream Theater frontember James LaBrie vendégszereplése!

A Last Union bemutatkozó nagylemezét a legendás Jens Bogren (Arch Enemy, Symphony X, Devin Townsend, Angra, Opeth, stb.) keverte és maszterizálta. A 'Twelve' alább látható borítóját Thomas Ewerhard (Avantasia, Rage, Threshold) készítette.

A tracklista:
01. Most Beautiful Day
02. President Evil (feat. James LaBrie)
03. Hardest Way
04. Purple Angels
05. The Best Of Magic
06. Taken (feat. James LaBrie) - Radio Edit
07. 18 Euphoria
08. A Place In Heaven (feat. James LaBrie)
09. Ghostwriter
10. Limousine
11. Back In The Shadow
12. Taken (feat. James LaBrie)
13. President Evil (feat. James LaBrie) - Video Version

Az albumot itt lehet előrendelni különféle formában. Az első ízelítők a James LaBrie-vel közös 'President Evil', 'Taken' és 'A Place In Heaven' dalok hivatalos videoklipje, valamint a 'Most Beautiful Day' kisfilmje, melyek itt megtekinthetők:


Dream Theater és Symphony X tagok vendégszerepelnek a LAST UNION debütáló albumán - videoklip készült az 'A Place In Heaven' című dalhoz
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás