Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Feloszlott az EDEN'S CURSE zenekar


2019-04-26

A multinacionális melodic-metal banda bejelentette feloszlását.

Néhány héttel ezelőtt még arról adtak hírt, hogy 2020-ban új stúdióalbumot adnak ki; most azonban az alábbi közlemény érkezett:

"Mély fájdalommal kell bejelentenünk, hogy miután felbecsültünk a múltunkat és a jövőnket, arra a közös megegyezésre jutottunk, hogy véget vetünk az Eden’s Curse működésének".

"Reméljük, abban ti is egyetértetek velünk, hogy az Eden’s Curse mindig is a legmagasabb sztenderdeket állította, amikor dalszerzésről, album-gyártásról, lemezborítókról, koncertekről, díszletekről, merchandising-ról, közösségi média-jelenlétről és rajongói interakciókról volt szó. Ezek a magas sztenderdek azonban nagy mértékben felemésztik pénzbeli és időbeli befektetéseinket, magánéletünket... és ugyanez igaz kiadónkra, az AFM Records-ra is".

"Ahhoz, hogy ezekből a tényezőkből folyamatos bevételt tudjunk generálni, az alábbiakra van szükség:

- album eladások
- koncert-látogatottságok
- merchandise-eladások
- potenciális koncert-lehetőségek
- koncertszervező & menedzsment-érdekeltség
".

"Miután mindezt átértékeltük, felbecsültük, arra jutottunk, hogy nem éri meg fenntartani ezt a zenekart".

"Nikola, Thorsten, Paul, Chrism és John szomorúan jutott erre a döntésre, de mindannyian megértettük, hogy jelenleg ez a legjobb megoldás, mind karrierünk, mind magánéletünk tekintetében. Banda- és pályatársakként vágtunk bele ebbe a kalandba, és barátokként vetünk véget neki".

"A 13 közösen eltöltött év során számtalan csodálatos élményt megtapasztaltunk. Zenei tekintetben sikerült megvalósítanunk a legvadabb elképzeléseinket; arról nem is beszélve, hogy teljesen lenyűgözött minket a rajongók kitartása és fantasztikus elkötelezettsége".

"Szeretnénk megköszönni mindenkinek a támogatást - különösen Timo-nak és Nils-nek, és az AFM Records kiadó csodálatos stábjának; producerünknek, Dennis Ward-nak; lemezborító-tervezőnknek, Thomas Ewerhard-nak; jóbarátainknak / kollégáinknak, Pete Newdeck-nek és Carsten Schulz-nak, Ryan Northrop-nak (Metal Mayhem Music), Andrew McNeice-nek (MelodicRock.com), Akira Sugiuchi-nak (Spiritual Beast), valamint James LaBrie-nek és a Dream Theater-nek, Pamela Moore-nak, Liv Kristine-nek, Doogie White-nak, a Shock City Productions-nek és persze az Eden's Curse minden egykori és jelenlegi tagjának".

"Weboldalunk, online boltunk és közösségi oldalaink 2019 májusának végéig üzemelnek".

"Azt mondják, a jó dolgok egyszer véget érnek... Mi még utoljára annyit mondunk: STAY CURSED!" - Nikola, Thorsten, Paul, Chrism & John".

A banda 'Testament - The Best of Eden’s Curse' címmel adta ki legutóbbi (egyben utolsó) anyagát, egy válogatás-albumot, 2018. november 2-án. A két CD-ből álló szett 14 válogatott dalt, valamint egy többnyire akusztikus dalokból, bónusz track-ekből álló gyűjteményt tartalmaz. A kettes számú CD-n helyet kapott egy vadonatúj, 'Forever' című szám is, ami lentebb elérhető szöveges videó formájában.

CD1 - 'The Best Of Eden’s Curse'
01. Symphony Of Sin
02. Masquerade Ball
03. Black Widow (feat. Andi Deris)
04. The Great Pretender
05. Fly Away
06. No Holy Man (feat. James Labrie)
07. Sell Your Soul
08. Jerusalem Sleeps
09. Unconditional (feat. Liv Kristine)
10. Judgement Day
11. Jericho
12. Unbreakable
13. Evil & Divine
14. Angels & Demons (feat. Pamela Moore)

CD2 - 'The Best Of The Bonus Tracks'
01. Forever (új dal)
02. Man Against The World (2016)
03. Time To Breathe (2013)
04. Fallen From Grace (akusztikus)
05. Unchain The Night
06. Children Of The Tide (piano-verzió)
07. Never The Sinner
08. Guardian Angel (akusztikus)
09. Prisoner Of The Past
10. Sail On (akusztikus)
11. After The Love Is Gone (akusztikus)
12. Fly Away (akusztikus)
13. The Voice Inside (akusztikus)
14. Eden's Curse (akusztikus)

Íme a banda utolsó dala, a 'Forever' premiere, valamint a kiadvány hivatalos előzetese:

Az Eden's Curse utolsó koncertjeit áprilisban bonyolították le, a német Mob Rules zenekarral közös brit turné keretében.

A banda hivatalos honlapja itt található meg.


Feloszlott az EDEN'S CURSE zenekar
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás