Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

WHITECHAPEL - Budapesten is bemutatják a 'The Valley' című albumot, ami itt teljes egészében végighallgatható!


2019-04-19

A Tennessee-beli deathcore banda március végén adta ki hetedik sorlemezét, 'The Valley' címmel; majd a nyár folyamán Európában turnézik.

A 2019. március 29-én megjelent (Metal Blade Records) 'The Valley' producere ismét Mark Lewis (Cannibal Corpse, The Black Dahlia Murder) volt. A lemezborítót a Branca Studio munkatársai készítették. A "The Valley" lemezcím utalás a Tennesee-beli Knoxville-ben található Hardin-völgyre, ahol Phil Bozeman, a banda énekese felnőtt. Az új dalokban az egyén küzdelmeit, gyötrelmeinek okait és megoldásait ismerhetjük meg.

Phil ezúttal előtérbe helyezte saját múltját a dalszövegekben - gyerekkorát és fiatalsága megpróbáltatásait ismerhetjük meg az új dalok révén” - nyilatkozta Alex Wade gitáros, aki a bandatársaivel karöltve 100%-ban a frontember mellett áll minden nehéz helyzetben. “Érzésem szerint ez a zene Phil számára felszabadulást, megnyugvást jelent; lévén most végre kiadhatta magából mindazt, ami eddig nyomta a lelkét. Egyúttal - remélhetőleg - segítséget tudunk nyújtani mindenkinek, aki hasonló élményeket tapasztalt élete során”.

A 2016-os 'Mark of the Blade' album folytatásaként megjelent 'The Valley' rendelhető többek közt digipak CD-n, box-szettben, különféle színű limitált bakeliten (extrákkal kiegészítve) és digitális változatban.

A tracklista:
01. When a Demon Defiles a Witch
02. Forgiveness Is Weakness
03. Brimstone
04. Hickory Creek
05. Black Bear
06. We Are One
07. The Other Side
08. Third Depth
09. Lovelace
10. Doom Woods

Hangzás tekintetében rendkívül sokszínű ez az anyag” - nyilatkozta Bozeman. “Van benne jócskán agresszió, de nem hanyagoljuk például a lényegretörő, érzelmes gitár-riffeket sem. Alapvetően gonosz a dalok hangulata, de néhol hirtelen átváltunk lágy és kellemes dallamokba... Mindvégig egy érzelmi hullámvasúton érezhetitek magatokat”.

Íme az első három single, a 'Hickory Creek', a 'When A Demon Defiles A Witch' és a 'Forgiveness  Is Weakness' videoklipje, amit Mathis Arnell rendezett, plusz a teljes album-stream:

A Whitechapel 2008 júliusában adta ki az azóta klasszikussá vált 'This Is Exile' albumot, szintén a Metal Blade jóvoltából. A Jonny Fay és a banda tagjai által producelt lemez a 10. évforduló alkalmából - 2018. június elsején - újra megjelenik; méghozzá limitált bakeliten (erről itt lehet bővebb infókat találni). A banda 2018 novemberében és decemberében lebonyolított egy ünnepi turnét is, a Chelsea Grin, az Oceano és a Slaughter To Prevail társaságában.

Idén tavasszal a Whitechapel a Dying Fetus társaságában bonyolítja le a Chaos & Carnage turnét. A körút április 18-án indul a New Jersey-beli Sayreville-ben és május 17-én ér véget, az észak-karolinai Winston Salem-ben. A turnén fellép a Revocation, a Fallujah, a Spite, az Uncured és a Buried Above Ground is. Az európai lemezbemutató túra június 15-én veszi kezdetét Párizsban, és július 7-én ér véget a milánói Dissonance Fest-en. A két dátum között a banda a budapesti Dürer Kertet is megjárja, a Misery Index társaságában.


WHITECHAPEL - Budapesten is bemutatják a 'The Valley' című albumot, ami itt teljes egészében végighallgatható!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás