Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Októberben új albumot ad ki a kanadai EMPRESS zenekar


2020-07-14

A vancouveri "három-fejű szörnyeteg" 'Premonition' címmel látta el első hivatalos nagylemezét.

Az Empress lemezszerződést kötött az újonnan alapított Petrichor kiadóval. A banda első teljes értékű albuma 'Premonition' címmel jelenik meg idén októberben, bakeliten, CD-n, kazettán és digitálisan.

A borító és a dallista így néz ki:

01. A Pale Wanderer
02. Sepulchre
03. Passage
04. Trost
05. Hiraeth
06. Premonition
07. Lion’s Blood

A 'Sepulchre' című szám itt meghallgatható:

Az Empress 2018-ban a német stoner / hardcore banda, a PIECE társaságában rögzített új split-lemezt, ami november 2-án jelent meg. Íme a split-album, amire két új Empress-dal is felkerült:

Az Empress alap-felállását Peter Sacco (Seer) gitáros-énekes és Chris Doyle dobos alkotja. A két zenész egyszer közösen látogatott el a legendás Elder zenekar koncertjére, aminek hangzása és pszichedelikus jellege olyan mértékű hatással volt rájuk, hogy rögtön elhatározták, létrehozzák saját bandájukat. Ehhez Brenden Gunn (Craters) basszusgitárost választották társnak; és kezdetét is vette az Empress sajátos doom / sludge / stoner metal-hangzásának kialakítása.

A trió - aminek tagjai több mint egy évtizednyi kollektív zenei múlttal rendelkeznek - tehát azonnal munkába vágott: két hónap alatt megírták és felvették az első dalokat, melyek az öt-számos 'Reminiscence' EP-re kerültek fel. Az Empress debütáló lemeze "a monolit groove-ok, a lehangolt sludge és a mutáns prog zene" keveréke.

A 'Reminiscence' EP 2017. február 12-én jelent meg, digitális formában. A rendeléseket itt lehet leadni. Íme a teljes lemez premiere:


Októberben új albumot ad ki a kanadai EMPRESS zenekar
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás