Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

RAVEN - hamarosan új koncertlemezt ad ki a legendás metal-trió; itt a 'Hung, Drawn & Quartered' hivatalos felvétele!


2019-01-04

A veterán brit-amerikai metalbanda 'Screaming Murder Death From Above: Live In Aalborg' címmel jelenteti meg új koncertlemezét, az SPV/Steamhammer jóvoltából, 2019. január 18-án.

Amikor a Raven 2017 novemberében elhagyta az Aalborg-i Skråen színpadát, a John (basszusgitár. ének) és Mark Gallagher (gitár) testvérek, valamint Mike Heller (dobok) alkotta csapat még nem is sejtette, hogy koncertjüket megörökítették az utókornak.

"Nagyon meglepődtünk, mivel előre erről nekünk senki nem szólt..." - nyilatkozta John Gallagher. "Kaptunk egy flash drive-ot, amin rajta volt a felvétel, és amikor megnéztük, rájöttünk, hogy - néhány kisebb technikai probléma ellenére - egy igazán fantasztikus koncert-anyagot tartunk a kezünkben. Közel tökéletes volt ez a koncert, köszönhetően a kivaló hangulatnak és bandánk irányíthatatlan attitűdjének - mert mint azt elmondtuk, nem is sejtettük, hogy felveszik az egész bulit...".

Hogy mi a különbség a 'Screaming Murder Death From Above: Live In Aalborg' és a Raven korábbi koncertfelvételei között? John így válaszol: "Technikai tekintetben természetesen nagyon sokat javultunk az évek során. A 'Destroy All Monsters/Live in Japan' (1996) albumon például tisztán hallható, hogy komoly hang-problémákkal küzdök... De ha az új lemezt például a '84-es 'Live In The Inferno'-hoz hasonlítjuk, az is olyan, mintha akkoriban nyugtatókon éltünk volna...".

Gallagher végül az alábbi következtetést vonja le: "Az Aalborg-i felvételek tökéletesen leképezik a Raven-ben rejlő energiákat, melyek 100%-on pörögnek. Ez a legtökéletesebb reprezentációja bandánk élő verziójának".

A 'Screaming Murder Death From Above: Live In Aalborg' az SPV/Steamhammer kiadó jóvoltából jelenik meg, 2019. január 18-án, digipak CD-n, dupla LP-n és digitális letöltés formájában.

A tracklista:
01. Destroy All Monsters
02. Hell Patrol
03. All For One
04. Hung Drawn And Quartered
05. Rock Until You Drop
06. A.A.N.S.M.M.G.N.
07. Tank Treads (The Blood Runs Red)
08. Faster Than The Speed Of Light
09. On And On
10. Break The Chain
11. Crash Bang Wallop

A Raven elsőként a 'Hung, Drawn & Quartered' hivatalos felvételét mutatta be, ízelítőképpen az új kiadványhoz:


RAVEN - hamarosan új koncertlemezt ad ki a legendás metal-trió; itt a 'Hung, Drawn & Quartered' hivatalos felvétele!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás