Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Iced Earth és Manowar tagok vendégszerepelnek a BLOODY TIMES új albumán - itt a friss klip-premier!


2019-01-21

A német Bloody Times formáció - ami Simon Pfundstein szóló-projektjeként alakult - 'Alliance' címen adott ki új single-dalt.

A Bloody Times 2016-ban mutatkozott be. Akkoriban - Pfundstein mellett - egyetlen vendég / támogató szerepelt a felállásban, de ő sem kispályás zenész: maga Raphael Saini, az Iced Earth egykori dobosa.

A Bloody Times néhány hete egy vadonatúj single-dallal tért vissza - ezúttal pedig több neves metalista tehetség is közreműködik a projektben, "a lehető legkiválóbb metal-élmény elérése érdekében".

A banda új dala, az 'Alliance' az első single a soron következő, 'On A Mission' című albumról. Az új dalban nem más vendégeskedik, mint a Manowar társ-alapítója, Ross Friedman, azaz "Ross The Boss". Ross 1980-ban alapította legendássá vált bandáját, Joey DeMaio énekessel közösen, akivel egy angliai Black Sabbath koncerten ismerkedett meg (Kettejüket nem más mutatta be egymásnak, mint Ronnie James Dio). Ross összesen hat stúdióalbumot rögzített a Manowar színeiben; az 1988-as 'Kings of Metal' album megjelenése után lépett ki a felállásból. Most, pontosan 30 évvel később egy újabb "true metal" projekt, a Bloody Times tevékenységét segíti ki, saját ritmus- és szólógitár témáival. Nem mellesleg persze Simon Pfundstein is véresre játssza a kezeit ebben a dalban, 8-húros basszusgitárján... Az 'Alliance' dalban ezúttal is vendégként tűnik továbbá fel Raphael Saini, akit jellegzetesen lüktető dob-témáiról ismerhetünk fel. Ezután csatlakozik be John Greely, néhány durva heavy metal-sikollyal, felvonultatván teljes skáláját, mint annak idején, az Iced Earth színeiben, a 'Night of the Stormrider' érájában. Legyen szó mély vagy magas, kemény vagy lágy hangokról, John Greely mindenre képes! (Az egykori Iced Earth-énekes Greely jelenleg a Seventh Servant frontembere; egyben - 2017 óta - a Bloody Times elsőszámú vokalistája.)

Simon a következőket nyilatkozta: "Szinte hihetetlen, hogy ilyen óriási tehetségek egyesültek a Bloody Times színeiben - gondolok itt különösen John Greely-re és Ross The Boss-ra. Ők az én kedvenc muzsikusaim; az igazi hősök. Ez egy nagyszerű érzés számomra - nagyon örülök, hogy ők játszanak ebben a dalban, ami egyébként rendkívül fantasztikusra sikeredett! Maradjatok még, megéri!".

Az 'On A Mission' album - aminek keverését és maszterizálását OGrego (Winter’s Dawn, Necrorgasm, Emerald) végezte el - borítóját Stan W. Decker (Ross The Boss, Primal Fear, Masterplan) készítette. A 2019. január 11-én megjelenő lemez borítója és dallistája így néz ki:

01. Alliance
02. Fort Sumter
03. Die In A Hole
04. Curse Of Genevieve (újrarögzített változat)
05. Future Secret
06. Operation Focus
07. The Warning (Until Blood Boils Pt.1)
08. The Revenge (Until Blood Boils Pt.2)
09. Day Of Collapse

Az 'Alliance' single megvásárolható limitált CD-n (ez két bónusz track-et tartalmaz). Digitális verzió egyelőre nem elérhető; lévén a Bloody Times "igyekszik minden tekintetben old-school lenni".


Iced Earth és Manowar tagok vendégszerepelnek a BLOODY TIMES új albumán - itt a friss klip-premier!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás