Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Kilencedik stúdióalbumát adja ki a RAGNAROK zenekar - végighallgatható a 'Non Debellicata'


2019-11-14

Az ikonikus norvég black metal banda nemrég stúdióba vonult, hogy felvegye kilencedik nagylemezét.

A 'Non Debellicata' című, 2019. november 15-én megjelenő (Agonia Records), új Ragnarok album hangszerelésével tavaly novemberben végzett a banda; a vokál-témák felvétele januárban zajlott le. Hasonlóan a zenekar legutóbbi három albumához - 'Psychopathology' (2016), 'Malediction' (2012), 'Collectors of the King' (2010), ezt az új lemezt is Svédországban, az Endarker Stúdióban rögzítették, a Marduk-ból ismert Devo producelésében.

Jontho, a Ragnarok alapítója (egykori dobosa / jelenlegi frontembere) így nyilatkozott: "Miért változtassuk azon, ami működik? Jól ismerjük ezt a stúdiót, és tudjuk, milyen remek felszerelések vannak itt. Három album után pedig kijelenthető az is, hogy Devo totálisan tisztában van azzal, mi a célja a Ragnarok-nak, és milyen ütemben dolgozik a banda. Devo egy kiváló producer - örülünk, hogy ismét megtapasztalhattuk, milyen remek munkát végez!".

A banda kollektív közleménye így szól az album kapcsán: "Új lemezünk, a 'Non Debellicata' egy intenzív munkafolyamat végeredménye, melyben bandánk minden tagja aktívan részt vett - mind zenei, mind dalszövegi tekintetben. Rengeteg munkát fektettünk ebbe az albumba - arra törekedtünk, hogy rendkívül szélsőséges és erőszakos legyen a hangzás; hogy még tovább feszegessük zenészi és dalszerzői készségeinket. Eredetileg 20 számot írtunk meg - ebből 16-ot próbáltunk el; de mindezt végül leredukáltuk 13-ra a felvételek során. Ebből pedig 10-et választottunk ki az albumra, mivel érzésünk szerint ezek a dalok rendelkeznek a legmagasabb minőséggel".

Íme a 'Non Debellicata' Nestor Avalos által tervezett borítója és a dallista:

01. Non Debellicata
02. Chapel Of Shadows
03. Sanctimoneous
04. Bestial Emptiness
05. Nemesis
06. The Great Destroyer
07. Gerasene Demoniac
08. The Gospel Of Judas Iscariot
09. Jonestown Lullaby
10. Asphyxiation

Az első új dal, a 'The Great Destroyer' lentebb meghallgatható, ízelítőképpen az album előrendeléséhez. Szintén lentebb érhető el a 'Chapel Of Shadows' című szám hivatalos klipje és a teljes album-stream is.

A Ragnarok november folyamán Európában turnézik, az Immolation előzenekaraként. A turné hivatalos plakátja így néz ki:

A Ragnarok legutóbbi, 'Psychopathology' című albumáról bővebben itt írtunk.


Kilencedik stúdióalbumát adja ki a RAGNAROK zenekar - végighallgatható a 'Non Debellicata'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás