Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Decemberben megjelenik az olasz VISION QUEST debütáló albuma


2018-11-11

A Vision Quest nevezetű szimfónikus rockbanda világraszóló lemezszerződést kötött a Rockshots Records-szal.

A Vision Quest projekt ötlete néhány évvel ezelőtt alakult ki, mint egy "dallamos rock-himnuszokat rockopera formájában prezentáló entitás". A banda nevét egy 1985-ös amerikai dráma, a Vision Quest, aminek filmzenéjét a melodic rock-éra legnagyobb előadói (Journey, Foreigner, John Waite, Sammy Hagar, stb.) biztosították).

A Vision Quest zenekar hangzását tehát elsősorban a '80-as évek melodic rock / AOR muzsikája alapozza meg - ez a stílus vegyül szimfónikus és progresszív rockzenével (gondoljunk a Magnum-ra, a Kansas-re vagy az Asia-ra). A banda két részre osztotta debütáló albumát: az első fejezetben Orion történetét ismerhetjük meg, aki egy ismeretlen erő ellen küzd és harcol, hogy megmentse saját embereit és önmagát; míg a második részben Avathar-t ismerhetjük meg, aki a király földesura - ő árulja el Orion-t a saját halhatatlanságáért cserébe, de eközben nagy mértékű szenvedésen és fájdalmon esik át, amellett, hogy megtalálja az igazi szerelmet.

A 'Vision Quest' album producere Marco Bartoli multi-instrumentalista és Guido Ponzi énekes volt (mellettük Emiliano Belletti gitáros zenél a dalokban). A hanganyag keverését Stefano Riccò végezte el, az Esagono Stúdióban, a maszterizálás pedig Giovanni Versari (Muse) és a "La Maestà" Stúdió nevéhez fűződik. A lemez a világ minden táján a Rockshots Records jóvoltából jelenik meg, 2018. december 14-én, digipak CD-n, valamint digitálisan és stream formájában.

Íme a lemezborító - amit Nello Dell’Omo tervezett - és a dallista:

Part 1: The Kingdom
01. The Quest Begins
02. Medieval Hero
03. The Sacred Crown
04. Valley Of The Lost
05. The Eve Of The Battle
06. Avathar
07. Immortal

Part 2: The Journey
08. Evil Laughter
09. Eternal Love
10. Master Of Hopes
11. All These Years
12. Lost In Time

Bónusz dalok:
13. Dragon Of Tomorrow
14. The Run

Az előrendelési infók itt érhetők el. Lentebb meghallgatható az 'Evil Laughter' című szám:


Decemberben megjelenik az olasz VISION QUEST debütáló albuma
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás