Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

NECROSPELL - 20 év után új albummal tér vissza a kultikus olasz death metal banda


2018-11-11

Az 'Awakening of Tyrants' album november23-án jelenik meg, az ukrán GrimmDistribution és az olasz Murdher Records kiadók közreműködésében.

A Necrospell történelmi felállása a '90-es évek elején alakult ki; a nemzetközi death / black metal-hullám kezdetén. A formációnak akkoriban tagja volt Max Elia, Francesco V. (aki a későbbiekben Ferenc Nadasdy-, illetve Helvete-ként vált ismertté, mint a Lord Vampyr projekt vezére), Andrea G. és Francesco Mileto. Ez a felállás rögzítette a kultikussá vált underground demo-szalagot, az 'As Darkness Falls'-t (1994), mellyel a banda státusza rögtön legendásra változott az európai extrém metal-színtéren belül. A pozitív kritikák és a projektet övező misztériumok egy valódi szekta születését eredményezték.

A Necrospell zenei tekintetben a dallamos death metal és a “Tampa-school orientált” death metal elegyét játssza. A dél-olaszországi régióban ők voltak a legelső extrém metal banda. Habár 1996-ban - zenekaron belüli nézeteltérések okán - feloszlottak, 20 évnyi csendet követően a szekta újjáéledt, és ismét készen áll arra, hogy régi vágású death metal formájában terjessze a fertő és a pusztulás igéjét!

23 évvel a kultikus 'As Darkness Falls' megjelenése után a Necrospell most egy 30 perces profi death metal-őrülettel jelentkezik. Új albumuk, az 'Awakening of Tyrants' stílusilag a "Tampa old-school" és a skandináv death metal zene keveréke; tematikailag pedig "a morbid Lovecraft-i rémálmok találkozása ősi, véres ezoterikus szektákkal".

Az alább látható borító a Dechristianize Art műve:

A tracklista:
01. Intro
02. As Darkness Falls
03. Under A Dying Frozen Sun
04. Restless Hate
05. Submission
06. Kiss Of Death
07. Necronomicon Gate
08. Awakening Of Tyrants

Különösképpen ajánják ezt az albumot a Morbid Angel, a Mercyful Fate, a Grotesque, a Dissection, a Monstrosity és a Death zenekarok rajongóinak.

A lemez megjelenik digitálisan, valamint 500 példányszámra limitált CD-n. Az előrendelési infók itt érhetők el. Lentebb ízelítőképpen meghallgatható két dal a kiadványról:


NECROSPELL - 20 év után új albummal tér vissza a kultikus olasz death metal banda
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás