Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

INFERITVM - új albummal jelentkezik a spanyol black metal zenekar


2018-11-11

Az Inferitvm január 25-én adja ki új, 'The Grimoires' című nagylemezét, a finn Inverse Records jóvoltából.

"Sötét erdők és ősi civilizációk maradványai között" született meg az Inferitvm, mint egy atipikus banda a forró, napos Mallorca táján. Immáron 2014 óta demonstrálják, hogy a sötétség a legkiszámíthatatlanabb helyeken is előtörhet. Zenéjük hangzása gyors és könyörtelen - zord muzsikájuk olyan legendás alakulatok hangzására hajaz, mint az Emperor vagy az Immortal, illetve egyéb kultikus északi black metal bandák. Az Inferitvm frontembere, Sorcerer V. védjeggyé tette sajátos, nyers és durva vokál-témáit és "avant-gárd" gitár-használatát, melyet Bärg karakteres blastbeat dob-témái, Aghanazzar "mélyen lüktető basszus-ütemei" és Lord Insekkton "gitár-tüzelései" egészítenek ki. Az Inferitvm zenéje az úgynevezett "evil metal" új hulláma.

A tracklista:
01. Trithemius
02. Codex Gigas
03. Clavicula Salomonis
04. Malleus Maleficarum
05. Goetia of Shadows
06. Galdrabök
07. Liber Lux Tenebris
08. De Occulta Philosophia
09. La Poule Noire
10. De Praestigiis Daemonum
11. De Umbrarum Regni

A január 25-én megjelenő 'The Grimoires' albumot itt lehet előrendelni. Alább ízelítőképpen megtekinthető a 'Clavicula Salomonis' című szám hivatalos videoklipje:

Az Inferitvm 2016-ban vette fel második kiadványát, egy EP-t (ami 2015-ös debütáló albumuk, a 'The Warlock' folytatása), a Palma de Mallorca-beli Infernal Sound Stúdió falai között. A 'The War of the Witches' 2016. november 5-én jelent meg CD és digitálisan, az Abomination Records jóvoltából, rajta öt vadonatúj dallal, melyek "kiváló betétzeneként szolgálnak sötét rituálékhoz és éjszakai boszorkány-üldözésekhez".

A 'The War of the Witches' az alábbi lejátszó segítségével végighallgatható és megrendelhető különféle formátumban:

Bővebb infók az Inferitvm zenekarról a Facebookon találhatók.


INFERITVM - új albummal jelentkezik a spanyol black metal zenekar
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás