Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

SLIPKNOT - 'We Are Not Your Kind' címmel jelenik meg a banda hatodik nagylemeze; itt az új dal / videoklip!


2019-08-03

A Slipknot bejelentette, hogy régóta várt, hatodik nagylemeze, a 'We Are Not Your Kind' augusztus 9-én jelenik meg, a Roadrunner Records jóvoltából.

A Slipknot tagjai és Greg Fidelman által producelt 'We Are Not Your Kind' album a banda 2014-es nagylemeze, a '.5: The Gray Chapter' folytatása. (Az előbbi lemez 19 országban a toplista első öt helyezettje között végzett.)

A 'We Are Not Your Kind' album kapcsán Jim Root gitáros szólalt meg: "Most állt rendelkezésünkre az eddigi leghosszabb idő, amit egy lemez megírására, kidolgozására fordíthatunk. Ezúttal az elsődleges inspirációt számomra azok a bandák jelentették, akik nagylemezeket adnak ki, nem pedig single-dalokat. Annak ellenére, hogy az ipar a single-kiadás irányába halad, a Slipknot egy élményekkel teli, teljes albumot tesz le az asztalra".

Az új album előrendeléséről a www.slipknot1.com oldalon lehet bővebb infókat találni. Íme a borító és a dallista:

01. Insert Coin
02. Unsainted
03. Birth Of The Cruel
04. Death Because Of Death
05. Nero Forte
06. Critical Darling
07. Liar’s Funeral
08. Red Flag
09. What’s Next
10. Spiders
11. Orphan
12. My Pain
13. Not Long For This World
14. Solway Firth

Az első single-dal, az 'Unsainted' lentebb elérhető hivatalos videoklip formájában, amit a banda egyik tagja, M. Shawn Crahan rendezett:

A Slipknot május 17-én fellépett a ‘Jimmy Kimmel Live!‘ műsor színpadán, ahol a tagok bemutatták új maszkjaikat, valamint két vadonatúj dalt, az 'Unsainted'-et és az 'All Out Life'-ot:

A második single-dal, a 'Solway Firth' július közepén jelent meg. Ezt a kisfilmet szintén Clown rendezte; a producerek pedig az Uproxx és az Amazon Prime Video stábjai voltak; lévén ez a szám az egyik betétdala az új, ‘The Boys‘ című sorozatnak, amit július 26-án mutatnak be a népszerű videó-stream oldalakon.

Az őjabb single, a 'Birth Of The Cruel' hivatalos videója itt tekinthető meg:

A Slipknot a tavalyi évben a 2008-as 'All Hope Is Gone' album 10. évfordulóját egy deluxe újrakiadással ünnepelte meg. Az 'All Hope Is Gone' új változata december 7-én jelent meg, újratervezett lemezborítóval, valamint egy bónusz albummal kiegészítve. Ez a bónusz lemez egy teljes 2009-es koncertfelvételt (Madison Square Garden, New York City) tartalmaz.

Bővebb infók az újrakiadásról és a rendelésről, az allhopeisgone.com oldalon találhatók.

CD1
01. Execute.
02. Gematria (The Killing Name)
03. Sulfur
04. Psychosocial
05. Dead Memories
06. Vendetta
07. Butcher's Hook
08. Gehenna
09. This Cold Black
10. Wherein Lies Continue
11. Snuff
12. All Hope Is Gone

CD2 - Live At Madison Square Garden
01. (Sic)
02. Eyeless
03. Wait And Bleed
04. Get This
05. Before I Forget
06. The Blister Exists
07. Dead Memories
08. Left Behind
09. Disasterpiece
10. Purity
11. Everything Ends
12. Psychosocial
13. Duality
14. People = Shit
15. Surfacing
16. Spit It Out

A Slipknot néhány hónapja tért vissza egy vadonatúj, 'All Out Life' című dallal, amihez hivatalos videoklipet is forgattak (maga M. Shawn Crahan rendezésében). Az új videóval a csapat rekordot döntött; lévén mindössze 24 órán belül több mint 3,4 millióan nézték meg a kisfilmet a YouTube-on (a klip - ami azóta már meghaladta a 12 milliós nézettséget is - a US Top Music Videos lista 84. helyén végzett).

Az 'All Out Life' digitális single-ként megvásárolható az ismert online zeneszolgáltatók kínálatában.

Így készült az új videoklip:

A Slipknot egyúttal egy komplett európai turnét is bejelentett. 2019 nyarán az alábbi plakáton látható dátumokon és állomásokon lép fel a banda:

A teljes turné-beosztás itt érhető el.

A Slipknot Knotfest Roadshow elnevezéssel bonyolítja le új lemezbemutató turnéját. Az észak-amerikai körúton részt vesz a Volbeat, a Gojira és a lengyel Behemoth is. A júliustól szeptemberig tartó turné plakátja így néz ki:

 


SLIPKNOT - 'We Are Not Your Kind' címmel jelenik meg a banda hatodik nagylemeze; itt az új dal / videoklip!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás