Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

GLORYFUL - elkészült a német metalbanda új albuma, a 'Cult of Sedna'; itt a harmadik friss dal!


2019-01-07

A gelsenkircheni heavy metal zenekar a Massacre Records jóvoltából adja ki soron következő nagylemezét, 2019. január 18-án.

A 'Cult of Sedna' albumot Svédországban keverte véglegesre Jörg Uken, a Soundlodge Stúdió falai között. A Gloryful együttes ezen a lemezen felvonultatja zenéjének összes védjegyét, teszik ezt azonban minden eddiginél súlyosabb hangzás révén! Amire számítani kell: csonttorő metal- / rock-himnuszok, némi thrash-beütéssel!

Az alább látható lemezborító Axel Hermann műve:

A tracklista:
01. Cult Of Sedna
02. The Oath
03. Brothers In Arms
04. Void Of Tomorrow
05. The Hunt
06. True ‘Til Death
07. When The Union Calls On Me
08. Desert Stranger
09. My Sacrifice
10. Sinners & Saints
11. Into The Next Chapter

A 'Cult of Sedna' megvásárolható lesz CD-n, limitált bakelit LP-n, valamint stream és digitális letöltés formájában. Az első három ízelítő, a 'The Hunt' című szám audiója, a 'Brothers In Arms' kisfilmje és a 'Void Of Tomorrow' szöveges videója lentebb elérhető.

A Gloryful január 29-én fellép a budapesti Dürer Kertben, a Brainstorm és a Mob Rules előzenekaraként. A jegy-infókat itt lehet megtalálni.

A Gloryful legutóbbi nagylemeze, az 'End of the Night' 2016 augusztusában jelent meg, szintén a Massacre Records gondozásában.


GLORYFUL - elkészült a német metalbanda új albuma, a 'Cult of Sedna'; itt a harmadik friss dal!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás