Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

ATTIKA - új lemezszerződést kötött a floridai heavy metal banda


2018-11-14

A Pure Steel Records jelentette be az Attika leigazolását, és a banda klasszikus 'When Heroes Fall' albumának újrakiadását.

Az Attika 26 év után ismét új nótákon dolgozik. A banda visszatérő stúdiólemeze 'Metal Lands' címmel jelenik meg 2019-ben, a Pure Steel Records révén.

Ezt megelőzően a zenekar új kiadója ismét piacra dobja a klasszikus 'When Heroes Fall' albumot, amit eredetileg a Massacre Records adott ki 1993-ban. A banda második nagylemezének reissue-ja bónuszként korábban kiadatlan dalokat fog tartalmazni (hamarosan ezt a kiadványt is bejelentik).

A banda alapítója / énekese, Rob Van War így nyilatkozott az Attika újjászületése kapcsán: "Nagyon boldogok vagyunk, hogy lehetőségünk adódott együtt dolgozni a PSR kiadóval. Az Attika 2019-ben új albummal tér vissza: elvisszük hozzátok a 'Metal Lands'-et! Ezen a lemezen én éneklek, Glenn Anthony basszerozik, Bill Kraweski gitárosik és Jeff Patelski dobol. De addig is: élvezzétek a 'When Heroes Fall' újrakiadását!".

Az Attika egyúttal azt is bejelentette, hogy fellépnek a jövő júliusban megrendezendő Headbangers Open Air fesztiválon (Brande-Hornerkirchen-ben).

Bővebb infók, hírek a bandáról: www.attikametal.com


ATTIKA - új lemezszerződést kötött a floridai heavy metal banda
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás