Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

DEGRAGORE - hallgasd meg a budapesti brutál-death banda új számait!


2018-11-14

"Magyarország legbrutálisabb death metal bandája" 'From Sin to Redemption' címmel jelenteti meg új nagylemezét, 2018. november 25-én.

A Degragore-t Tóth József (Liquid Cemetery, Abehrum, Dipylidium Caninum, Nekrofília) a magyar underground metal-színtér egyik ikonikus alakja hozta létre. 2017-ben csatlakozott hozzá Nemes Norbert (Paediatrician) énekes is. Közösen megalkották a 'From Sin to Redemption' című albumot, ami egy kegyelmet nem ismerő, durva és brutális metal-anyag, mely elpusztítja a hallgatók lelkét és testét. Súlyos riffek, aberrált vokálok és kereszténység-ellenes horror-gyilok - ez az, amire számítani kell!

A lemezborítót a Sidjimbe Art Studio készítette:

A tracklista:
01. I.N.R.I.
02. Newborn Sacrifice
03. Cannibal Priest
04. Path To Self Destruction
05. Book Of Sin
06. Church Of Blasphemy
07. Redemption (Believe In Yourself)
08. Down To The Cellar
09. Eaten By Pigs
10. Kissing, Pissing, Vomiting
11. Forgive Me... [bónusz track]
12. The Cross [bónusz track]

Lentebb meghallgatható a 'Church Of Blasphemy', az 'Eaten By Pigs' és a 'Newborn Sacrifice' című szám. Az album megrendelhető 500 példányszámra limitált CD-n (8 oldalas szövegkönyvvel kiegészítve), valamint digitális formában. A kiadásért az orosz Satanath Records, a magyar Metal Ör Die Records, a német Rebirth The Metal Productions és az argentín Grinder Cirujano Records felel.

A banda hivatalos Facebook-oldala itt érhető el.


DEGRAGORE - hallgasd meg a budapesti brutál-death banda új számait!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás