Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Februárban adja ki első albumát a DAWN FADES zenekar


2018-12-02

A los angelesi székhelyű poszt-metal banda bemutatkozó albuma 2019. február 8-án jelenik meg, a Metal Assault Records jóvoltából.

A Metal Assault cég szervezőként az utóbbi időben több alkalommal is közreműködött a Dawn Fades los angelesi koncertjein; annak munkatársait pedig olyannyira lenyűgözte a banda rendszeresen intenzív és erőteljes performansza, hogy a napokban lemezszerződést is ajánlottak nekik. Elmondásuk szerint a Dawn Fades "megtalálta a tökéletes balanszot a keményzene és kifinomultság között. Muzikális kifejezésmódjaik széles spektruma révén kétségkívül ők lettek napjaink egyik legígéretesebb metalbandája".

A banda mostanra készült el debütáló nagylemezével, amit február 8-án ad ki a Metal Assault, limitált bakeliten, valamint digitális platformokon keresztül. A 'Dawn Fades' album borítója és dallistája így néz ki:

01. Lean (5:06)
02. Conceal (6:10)
03. Ashes (5:36)
04. -(pause)- (0:40)
05. Shackle (5:25)
06. See (4:07)
07. Freeze (6:56)

A 'Lean' című számot itt meg lehet hallgatni.

Az album megjelenését követően a Dawn Fades várhatóan nagyszabású amerikai turnéra indul, de addig is "szülővárosuk közönségét hipnotizálják élő rituáléikkal".

A Dawn Fades felállása így néz ki:

Sam Sherwood - ének
Adam El-Gerbi - gitár
Markus Erren Pardiñas - basszusgitár
Scott Quist - dobok
Nate Hertweck - gitár

A bandáról bővebb infók a Facebookon találhatók.


Februárban adja ki első albumát a DAWN FADES zenekar
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás