Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

GREAT FALLS - itt vannak a Seattle-i noise-trió új dalai!


2018-11-15

'A Sense of Rest' címmel született meg a Great Falls új stúdiólemeze.

Az 'A Sense of Rest' a Seattle-beli poszt-hardcore / noise-rock trió, a Great Falls harmadik nagylemeze. Az Undertow, a Nineironspitfire, a Kiss It Goodbye, a Playing Enemy és a Jesu egykori tagjai alkotta banda december 21-én adja ki az új albumot, a Corpseflower Records és a Throatruiner jóvoltából.

Demian Johnston illusztrátor / dizájner / zenész / szervező / nyomdász korábban a legendás hardcore banda, az Undertow basszusgitárosa volt - később váltott szólógitárra, mielőtt megalapította a Nineironspitfire együttest, majd be nem lépett a Kiss It Goodbye zenekarban. Amikor a Kiss It Goodbye feloszlott, a banda háromnegyede újjáélesztette a Playing Enemy-t, ahol Johnston egyben az énekesi posztot is betöltötte. 2001-ben Shane Mehling basszusgitáros is csatlakozott a felálláshoz, azonban 2006-ban feloszlott a banda - Mehling és Johnston pedig megalapított egy experimentális noise-bandát, Hemingway néven. Négy évvel később a Hemingway megváltoztatta nevét Great Falls-ra, és bevette felállásába Phil Petrocelli-t, aki a Jesu és a Jarboe dobosaként vált ismertté. Ők hárman vették fel és adják ki az 'A Sense of Rest' című albumot 2018. december 21-én.

A halál, a család, a művészet és a spirituális energiák témáit feldolgozó 'A Sense of Rest' albumot Scott Evans (Kowloon Walled City, Forn, Ghoul, Minsk) hangmérnök közreműködésében rögzítette a Great Falls, a Seattle-beli Red Room és az oaklandi Antisleep Audio stúdiók falai között. A maszterizálást Carl Saff (Fu Manchu, Rosetta, KEN Mode, Child Bite) végezte el, a Chicago-i Saff Mastering Stúdióban; a lemezborító pedig az alternatív stílusú képregény illusztrátor, Farel Dalrymple műve.

A tracklista:
01. The Accelerationist
02. Not-For-Sale Bodies
03. Kettle Logic
04. We Speak In Lowercase
05. Thousands Every Hour
06. Baldessari Height
07. I Go To Glory
08. Scratched Off The Canvas

A lemez digitálisan és dupla bakeliten vásárolható meg a Bandcamp-en. Lentebb ízelítőképpen meghallgatható a 'The Accelerationist' és a 'Kettle Logic' című dal.


GREAT FALLS - itt vannak a Seattle-i noise-trió új dalai!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás