Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

DIABOLICAL - itt a 'We Are Diabolical' videoklipje az 'Eclipse' albumról!


2018-11-26

A svéd death metalisták hatodik stúdiólemeze, az 'Eclipse' február 22-én lát napvilágot, az Indie Recordings kiadó jóvoltából.

Több mint húsz évvel a Diabolical megalakulása után az innovatív észak-svéd death / black metal banda bebizonyítja, hogy napjainkban még relevánsabb, minden eddiginél intenzívebb dalaik hangzása. Az 'Eclipse' egy koncept-album, ami az emberiség sötét oldalát mutatj be - ezáltal maga a hallgató is felfedezheti saját "ördögi oldalát". Kilenc ütős és dühös dal került fel a lemezre - ezek "változatos hangképeket" és komplex esztétikát" sugároznak. Az 'Eclipse' albumon bebizonyosodik, hogy "a Diabolical egy szofisztikált, fejlett banda, mely önmagát is lekörözve új magaslatokba ért".

A tracklista:
01. We Are Diabolical
02. Betrayal
03. Black Sun
04. Failure
05. Inception
06. Hunter
07. Tyranni
08. The Fire Within
09. Requiem

Elsőként a lemez nyitó-dalát, a 'We Are Diabolical'-t mutatták be, hivatalos videoklip formájában.
"A 'We Are Diabolical' dal épp olyan ijesztő és rémisztő, mint maga a számcím. Egészen a nyitó-témáktól kezdve érezhetitek a végítélet szélet; ahogy a bukott angyalok feketére festik az eget. A dal közepén egy kontrasztos rész hallható; végül pedig eljön a végső küzdelem ideje... Ez az új album nyitó-száma, ami remekül megalapozza a hangulatot: epikus, intenzív, baljós és sötét... Témáját tekintve szintén ez a dal határozza meg az egész album koncepcióját - kérdéseket vet fel, és provokálja a hallgatót" - nyilatkozta Carl Stjärnlöv gitáros.

Az albumot CD-n, LP-n és digitális formában lehet előrendelni.

A lemez dalszerzői / stúdiós munkálatait összefoglaló videó-sorozat első négy része itt elérhető:

A Diabolical lemezbemutató turnéja 2019. március 8-án indul, a németországi Essen-ben. Az európai körúton a SepticFlesh és a Krisiun is részt vesz. A turné április 2-án érkezik a budapesti Dürer Kertbe is elér (a koncert Facebook-eseménye itt érhető el).

A koncert leírása így szól: "Jövő áprilisban ismét Budapesten játszik a veterán szimfonikus death metal csapat, a Septicflesh. A négy tagú zenekar nemrég kötött megállapodást a Nuclear Blast lemezkiadóval, és a hírek szerint a 2017-es Codex Omega lemez utódja már nagyban készül, és 2019-ben megjelenik, így valószínűleg erről is kapunk majd ízelítőt.
A turnén velük érkező brazil death metal hármas, a Krisiun szintén friss dalokkal érkezik, hiszen tizenegyedik nagylemezük, a Scourge Of The Enthroned most szeptemberben jelent meg.
A koncertre április 2-án kerül sor a Dürer Kertben, ahol egy több mint 20 éve működő svájci metal csapat, a Science Of Disorder is bemutatkozik Private Hell című 2018-as lemezével, valamint a szintén évtizedes múltra visszatekintő svéd death metal együttes, a Diabolical is játszik majd.
"


DIABOLICAL - itt a 'We Are Diabolical' videoklipje az 'Eclipse' albumról!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás