Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Őszre új MONOLORD album és európai turné várható


2019-07-03

A Relapse Records jelentette be a svéd Monolord trió leigazolását.

A 2013-ban alakult, göteborgi Monolord rövid idő alatt berobbant a színtérre - azóta három nagylemezt is kiadtak ('Empress Rising', 'Vænir', 'Rust') a RidingEasy Records révén, és megállás nélkül turnéznak a Föld körül.

A Monolord alapvetően úgynevezett heavy-rock zenét játszik, de dalaik meghatározó stílusa a "szirupos sludge metal" is. A Thomas Jäger gitáros-énekes, Esben Willems dobos és Mika Häkki basszer alkotta trió masszív, dinamikus hangzása egy "negyedik tag" révén teljesedik ki: ez az "ultra-mély frekvencia", ami jellegzetes módon és jelentős mértékben megalapozza zenéjük egyedi mivoltát.

A Monolord egyelőre cím nélkül, negyedik nagylemeze - amit a Let Them Swing Stúdióban rögzítenek - várhatóan 2019 őszén jelenik meg, a banda új kiadója, a Relapse Records jóvoltából.

"Rettentően izgatottak vagyunk! Végre olyan emberekkel dolgozhatunk, akiket a zene iránti szenvedély vezérel mindenek felett. Számunkra ennél nincs is fontosabb. A Relapse zeneszerető munkatársai egytől egyig szenvedélyes emberek, akik szívélyesen hozzásegítenek minket ahhoz, szétterjesszük a világon a decibel-evangéliumot. Biztosak vagyunk benne, hogy egy csodálatos kaland elébe nézünk" - közölte a Monolord.

A Monolord ősszel Európában (szeptember 28. - október 26.) és Észak-Amerikában (november 5. - 27.) turnézik. A teljes idei turné-beosztás, és bővebb infók, hírek a banda Facebook-oldalán érhetők el.


Őszre új MONOLORD album és európai turné várható
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás