Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Készül a PSYCHOPUNCH új albuma - újra kiadják a klasszikus debüt-albumot


2019-02-10

A svéd rockerek a német Massacre Records-szal kötöttek lemezszerződést idén megjelenő, új stúdióalbumukra.

A Psychopunch jelenleg fennállása 20. évfordulóját ünnepli. Aki ismeri a bandát, az tisztában van vele, hogy a srácok mindig is hűek maradtak önmagukhoz és rajongóikhoz. A csapat tehát immáron két évtizede gyártja az ütős, dallamos, nyers gitárokkal felszerelet rock-himnuszokat; ezidő alatt pedig egyszer sem tértek le a muzikális evolúció útjáról, és minden alkalommal képesek újat mutatni.

Az új lemezszerződés értelmében 2019 folyamán megjelenhet a banda következő nagylemeze, ami a 2016-os 'Sweet Baby Octane' folytatása lesz. Hamarosan jönnek a friss hírek ennek kapcsán...

Másik hír, hogy a csapat március folyamán újra kiadja klasszikus debütáló albumát, a 'We Are Just As Welcome As Holy Water In Satan's Drink'-et; méghozzá 20. évfordulós, speciális változatban. Az újrakiadás elérhető lesz 2CD-s digipakban, limitált bakeliten és digitális formában, március 22.-től, a Massacre Records kínálatában (az előrendelésről bővebb infók itt találhatók).

Az újrakiadás apropójából a banda megfilmesítette 'Stranded' című dalát. A kisfilmben két pin-up / vintage modell, Clare von Stitch és Leila Lipstique vendégszerepel.

Friss hírekért látogassatok el a Psychopunch Facebook-oldalára!


Készül a PSYCHOPUNCH új albuma - újra kiadják a klasszikus debüt-albumot
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás