Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Elkészült a PSYCHOPUNCH új albuma - itt az új dal, a 'Down In Flames'!


2019-03-13

A svéd rockerek a német Massacre Records-szal kötöttek lemezszerződést idén megjelenő, új stúdióalbumukra.

A Psychopunch jelenleg fennállása 20. évfordulóját ünnepli. Aki ismeri a bandát, az tisztában van vele, hogy a srácok mindig is hűek maradtak önmagukhoz és rajongóikhoz. A csapat tehát immáron két évtizede gyártja az ütős, dallamos, nyers gitárokkal felszerelet rock-himnuszokat; ezidő alatt pedig egyszer sem tértek le a muzikális evolúció útjáról, és minden alkalommal képesek újat mutatni.

Az új lemezszerződés értelmében 2019 folyamán megjelenhet a banda következő nagylemeze, ami a 2016-os 'Sweet Baby Octane' folytatása lesz. Hamarosan jönnek a friss hírek ennek kapcsán... de addig is alább hallgassuk meg az első új single-dalt, a 'Down In Flames' című számot:

Másik hír, hogy a csapat március folyamán újra kiadja klasszikus debütáló albumát, a 'We Are Just As Welcome As Holy Water In Satan's Drink'-et; méghozzá 20. évfordulós, speciális változatban. Az újrakiadás elérhető lesz 2CD-s digipakban, limitált bakeliten és digitális formában, március 22.-től, a Massacre Records kínálatában (az előrendelésről bővebb infók itt találhatók).

Az újrakiadás apropójából a banda megfilmesítette 'Stranded' című dalát. A kisfilmben két pin-up / vintage modell, Clare von Stitch és Leila Lipstique vendégszerepel.

Így készült az új videoklip:

Friss hírekért látogassatok el a Psychopunch Facebook-oldalára!


Elkészült a PSYCHOPUNCH új albuma - itt az új dal, a 'Down In Flames'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás