Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

LOVEBITES - 'Electric Pentagram' címmel jelenik meg a japán csajbanda új albuma; itt a 'When Destinies Align' című szám videoklipje!


2019-12-03

A Lovebites harmadik nagylemeze januárban lát napvilágot.

Az 'Electric Pentagram' című album 2020. január 31-én jelenik meg, a brit JPU Records jóvoltából, az alább látható borítóval és dallistával:

01. Thunder Vengeance
02. Holy War
03. Golden Destination
04. Raise Some Hell
05. Today Is The Day
06. When Destinies Align
07. A Frozen Serenade
08. Dancing With The Devil
09. Signs Of Deliverance
10. Set The World On Fire
11. The Unbroken
12. Swan Song

Az új album előrendelési infói itt találhatók meg. Ízelítőképpen alább megtekinthető az első single, a 'When Destinies Align' hivatalos vidoeklipje:

A Lovebites előző, 'Clockwork Immortality' című albumával a banda "egy régi adósságot rótt le a legnagyobb tengerentúli heavy metal bandák munkássága felé, melyek óriási hatással voltak az együttes dalszerzői munkájára. Egyedi megközelítésű muzsikájukban felvonul mindegyik tag eklektikus zenei háttere és tapasztalata; vagyis minden, amit kollektíve és személyenként beleöltek ebbe a rendkívül egyedülálló projektbe".

A trackista:
01. Addicted
02. Pledge Of The Saviour
03. Rising
04. Empty Daydream
05. Mastermind 01
06. M.D.O.
07. Journey To The Other Side
08. The Final Collision
09. We The United
10. Epilogue

A Lovebites a 'Clockwork Immortality' album első ízelítőjeként a 'Rising' című single-dalt filmesítette meg. A lemez megjelenésének napján továbbá közzétették a 'Pledge Of The Savior' kisfilmjét is. Íme a premierek:

A Lovebites 2017 augusztusában adta ki debütáló albumát, aminek kapcsán az alábbi közleményt olvashattuk:

"Ismerd meg Japán egyik legígéretesebb, metalista csajbandáját, a Lovebites-t! Az együttes Asami (énekes), Miho (bandavezér / basszusgitáros), Haruna (dobos), Midori (gitáros) és Mi-Ya (gitáros-billentyűs) alkotja. A 'The Lovebites' című lemez hangzásával a legnagyobb tengerentúli heavy metal bandák előtt tiszteleg; egyben ezek ihlették a csapat dalszerzői stílusát. A Lovebites egyedi hangzása, a tagok eklektikus muzikális háttere és tapasztalata - ez mind egyben teszi különlegessé ezt a végtelenül tehetséges zenekart. A Lovebites teljes biográfiáját elolvashatod angol nyelven a banda újonnani indult, hivatalos oldalán".

A Lovebites 2016 második felében látott neki első EP-je munkálatainak; méghozzá nem más, mint egy neves finn hangmérnök-páros, Mikko Karmila és Mika Jussila közreműködésében (a veterán technikusok általában olyan előadókkal dolgoznak együtt, mint a Nightwish, a Children Of Bodom és az Amorphis). A 'The Lovebites' album végül 2017 tavaszára készült el; a végeredmény pedig egy kivételesen tüzes, pörgős hard rock / metal-anyag lett, aminek első ízelítője, a 'Don’t Bite The Dust' elérhető lentebb, hivatalos videoklip formájában.

A tracklista:
01. Don’t Bite The Dust
02. The Apocalypse
03. Scream For Me
04. Bravehearted

Az EP 2017. augusztus 31-én jelent meg; később pedig kiderült, október 25-én pedig (CD-n és digitálisan) kiadásra került a banda első nagylemeze, ami az 'Awakening From Abyss' címet kapta. A teljes értékű stúdióalbum ismét a jól bevált hangmérnök-páros, Mikko Karmila és Mika Jussila közreműködésében készült el, a Helsinki-beli Finnvox-ban. A nagylemez borítóját a neves David Lopez Gómes készítette (aki nemrég többek közt együtt dolgozott a Helloween-nal is).

A 'Shadowmaker' című szám hivatalos videoklipje lentebb megtekinthető.

A Lovebites követhető a Facebookon és a Twitteren is; hivatalos (többnyire japán nyelvű) honlapjuk pedig itt érhető el. Európában a brit JPU Records, Ázsiában a Victor Entertainment, Amerikában pedig a Sliptrick Records gondozza lemezeiket.


LOVEBITES - 'Electric Pentagram' címmel jelenik meg a japán csajbanda új albuma; itt a 'When Destinies Align' című szám videoklipje!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás