Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

JINJER - megjelent az 5-számos 'Micro' EP; itt az új videoklip!


2019-01-11

Az osztrák Napalm Records január 11-én adja ki az ukrán Jinjer együttes új mini-lemezét, a 'Micro'-t.

A banda basszusgitárosa, Eugene Abdiukhanov így nyilatkozott: "Közel két és fél év telt el azóta, hogy kiadtuk legutóbbi, 'King of Everything' című albumunkat; így már nagyon égetett minket a vágy, hogy ismét dalszerzésbe vágjunk. Sőt, egyre nagyobb és nagyobb szenvedéllyel vetettük bele magunkat az új dalok megalkotásába. Felgyülemlett energiáink egy rendkívül különleges, friss és üde projekt formájában teljesedtek ki... Egy valódi szörnyeteget alkottunk meg - alig várjuk már, hogy mindenki hallhassa ezeket a nótákat!".

A 'Micro' EP borítója és tracklistája így néz ki:

01. Ape
02. Dreadful Moments
03. Teacher, Teacher!
04. Perennial
05. Micro

Az 'Ape', a 'Dreadful Moments' és a 'Perennial' című számok hivatalos klipje lentebb megtekinthető. A lemez megjelenik jewel case CD-n, bakeliten és digitális formában is (előrendelés itt).

A Jinjer nemrég a DevilDriver előzenekaraként turnézott az Államokban. A körút október 23. és november 18. között zajlott le. A jelenlegi és a jövőbeni turné-beosztás a Jinjer Facebook-oldalán érhető el.

A Jinjer legutóbbi, harmadik stúdióalbuma, a 'King of Everything' 2016 nyarán jelent meg, a Napalm Records kiadó jóvoltából. Ugyanez a cég dobta újra piacra 2018 elején a banda második, 'Cloud Factory' című nagylemezét, bónuszokkal kiegészítve.


JINJER - megjelent az 5-számos 'Micro' EP; itt az új videoklip!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás