Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

'Macro' címmel adott ki új albumot a JINJER - itt az új klipes dal, a 'Pit Of Consciousness'!


2019-10-30

A Jinjer nemrég stúdióba vonult, hogy felvegye 'Micro' című EP-je folytatását, egy teljes értékű nagylemezt.

A Jinjer a kijevi Kaska Stúdióba vonult be, hogy a nagysikerű 'Cloud Factory' album producerével, Max Morton-nal közösen felvegyék az új nagylemezt.

"Nincs semmi pihenő! Régi jóbarátunk, producerünk, Max Morton társaságában vonultunk be a kijevi Kaska Stúdióba - itt vesszük fel harmadik nagylemezünket, amit idén ősszel ki is tudunk adni. Bízhattok bennünk, fejek fognak hullani az új lemez hallatán" - közölte a banda.

Az új Jiner album 'Macro' címmel jelent meg 2019. október 25-én, a Napalm Records jóvoltából. Amire pedig számítani kell: büntető riffek, agresszív vokálok és mély tartalmű dalszövegek. A 'Macro' kétségkívül a banda eddigi legkiforrottabb lemeze, mellyel a Jinjer örökösen bebetonozza pozícióját, mint a világ elsőszámú progresszív groove metal zenekara!

"Kezdve a kis dolgokkal, haladunk a nagyok felé - ahogy azt a természet törvénye is előírja. A 'Micro' EP-ből lett a 'Macro' nagylemez - e folyamatonak megfelelően pedig tovább fejlesztettük az érzelmeket és az élményeket. Ez egy monumentális pontja a Jinjer történelmének; kvintesszenciája mindannak, ami minket jellemez - mind egyénekként, mind egységes bandaként. Nagyon büszkék vagyunk minden egyes szövegre és szólamra, ami felkerült a 'Macro' albumra. Alig várjuk már, hogy Ti is hallhassátok őket!" - közölte a banda.

A tracklista:
01.
On The Top
02. Pit Of Consciousness
03. Judgement (& Punishment)
04. Retrospection
05. Pausing Death
06. Noah
07. Home Back
08. The Prophecy
09. IainnereP

A nagylemez első két ízelítője, a 'Judgement (& Punishment)' és az 'On The Top' dalok hivatalos videoklipje lentebb elérhető, ízelítőképpen a rendeléshez, amit itt lehet leadni különféle változatokban.

A megjelenést követően bemutatták a 'Pit Of Consciousness' című szám hivatalos klipjét is:

Az osztrák Napalm Records január 11-én adta ki az ukrán Jinjer együttes legutóbbi mini-lemezét, a 'Micro'-t, amiről nemrég friss videoklip jelent meg.

A banda basszusgitárosa, Eugene Abdiukhanov korábban így nyilatkozott: "Közel két és fél év telt el azóta, hogy kiadtuk legutóbbi, 'King of Everything' című albumunkat; így már nagyon égetett minket a vágy, hogy ismét dalszerzésbe vágjunk. Sőt, egyre nagyobb és nagyobb szenvedéllyel vetettük bele magunkat az új dalok megalkotásába. Felgyülemlett energiáink egy rendkívül különleges, friss és üde projekt formájában teljesedtek ki... Egy valódi szörnyeteget alkottunk meg - alig várjuk már, hogy mindenki hallhassa ezeket a nótákat!".

A 'Micro' EP borítója és tracklistája így néz ki:

01. Ape
02. Dreadful Moments
03. Teacher, Teacher!
04. Perennial
05. Micro

Az 'Ape', a 'Dreadful Moments' és a 'Perennial' című számok hivatalos klipje lentebb megtekinthető. A lemez megjelent jewel case CD-n, bakeliten és digitális formában is (rendelés itt).

A Jinjer nemrég a DevilDriver előzenekaraként turnézott az Államokban. A körút 2018. október 23. és november 18. között zajlott le. Később az Amorphis és a Soilwork társaságában járták Európát - itt forgatták a 'Teacher, Teacher!' hivatalos videoklipjét, ami lentebb szintén megtekinthető.

A jelenlegi és a jövőbeni turné-beosztás a Jinjer Facebook-oldalán érhető el. Az ősz folyamán nagyszabású európai és észak-amerikai turnét bonyolít le a banda.

A Jinjer legutóbbi, harmadik stúdióalbuma, a 'King of Everything' 2016 nyarán jelent meg, a Napalm Records kiadó jóvoltából. Ugyanez a cég dobta újra piacra 2018 elején a banda második, 'Cloud Factory' című nagylemezét, bónuszokkal kiegészítve.


'Macro' címmel adott ki új albumot a JINJER - itt az új klipes dal, a 'Pit Of Consciousness'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás