Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

JINJER - itt a 'Macro' album új koncert-klipje, az 'On The Top'!


2020-02-04

A Jinjer nemrég kiadta a 'Micro' című EP folytatását, egy teljes értékű nagylemezt. A 'Macro' albumról most egy vadonatúj koncert-videót mutatott be a banda.

A Jinjer a kijevi Kaska Stúdióba vonult be, hogy a nagysikerű 'Cloud Factory' album producerével, Max Morton-nal közösen felvegyék az új nagylemezt.

"Nincs semmi pihenő! Régi jóbarátunk, producerünk, Max Morton társaságában vonultunk be a kijevi Kaska Stúdióba - itt vesszük fel harmadik nagylemezünket, amit idén ősszel ki is tudunk adni. Bízhattok bennünk, fejek fognak hullani az új lemez hallatán" - közölte 2019 elején a banda.

Az új Jinjer album 'Macro' címmel jelent meg 2019. október 25-én, a Napalm Records jóvoltából. Amire pedig számítani kell ettől a lemeztől: büntető riffek, agresszív vokálok és mély tartalmű dalszövegek. A 'Macro' kétségkívül a banda eddigi legkiforrottabb lemeze, mellyel a Jinjer örökösen bebetonozza pozícióját, mint a világ elsőszámú progresszív groove metal zenekara!

"Kezdve a kis dolgokkal, haladunk a nagyok felé - ahogy azt a természet törvénye is előírja. A 'Micro' EP-ből lett a 'Macro' nagylemez - e folyamatonak megfelelően pedig tovább fejlesztettük az érzelmeket és az élményeket. Ez egy monumentális pontja a Jinjer történelmének; kvintesszenciája mindannak, ami minket jellemez - mind egyénekként, mind egységes bandaként. Nagyon büszkék vagyunk minden egyes szövegre és szólamra, ami felkerült a 'Macro' albumra" - közölte a banda.

A tracklista:
01.
On The Top
02. Pit Of Consciousness
03. Judgement (& Punishment)
04. Retrospection
05. Pausing Death
06. Noah
07. Home Back
08. The Prophecy
09. IainnereP

A nagylemez első két ízelítője, a 'Judgement (& Punishment)' és az 'On The Top' dalok hivatalos videoklipje lentebb elérhető, ízelítőképpen a rendeléshez, amit itt lehet leadni különféle változatokban. 2020 februárjában megjelent az 'On The Top' dal hivatalos koncert-videója is, amit a PicOi! Live Production stábja forgatott a banda szülővárosában, Kijevben (a rendező Oleg Rooz, a fényképész pedig Ilya Prizenko volt).

A megjelenést követően bemutatták a 'Pit Of Consciousness' című szám hivatalos klipjét is:

Az osztrák Napalm Records 2019. január 11-én adta ki az ukrán Jinjer együttes legutóbbi mini-lemezét, a 'Micro'-t, amiről nemrég szintén friss videoklip jelent meg.

A banda basszusgitárosa, Eugene Abdiukhanov korábban így nyilatkozott: "Közel két és fél év telt el azóta, hogy kiadtuk legutóbbi, 'King of Everything' című albumunkat; így már nagyon égetett minket a vágy, hogy ismét dalszerzésbe vágjunk. Sőt, egyre nagyobb és nagyobb szenvedéllyel vetettük bele magunkat az új dalok megalkotásába. Felgyülemlett energiáink egy rendkívül különleges, friss és üde projekt formájában teljesedtek ki... Egy valódi szörnyeteget alkottunk meg - alig várjuk már, hogy mindenki hallhassa ezeket a nótákat!".

A 'Micro' EP borítója és tracklistája így néz ki:

01. Ape
02. Dreadful Moments
03. Teacher, Teacher!
04. Perennial
05. Micro

Az 'Ape', a 'Dreadful Moments' és a 'Perennial' című számok hivatalos klipje lentebb megtekinthető. A lemez megjelent jewel case CD-n, bakeliten és digitális formában is (rendelés itt).

A Jinjer 2018 végén a DevilDriver előzenekaraként turnézott az Államokban. A körút 2018. október 23. és november 18. között zajlott le. Később az Amorphis és a Soilwork társaságában járták Európát - itt forgatták a 'Teacher, Teacher!' hivatalos videoklipjét, ami lentebb szintén megtekinthető.

A jelenlegi és a jövőbeni turné-beosztás a Jinjer Facebook-oldalán érhető el. 2020 tavaszán nagyszabású észak-amerikai turnét bonyolít le a banda, a Suicide Silence és a Toothgrinder társaságában.

A Jinjer legutóbbi, harmadik stúdióalbuma, a 'King of Everything' 2016 nyarán jelent meg, a Napalm Records kiadó jóvoltából. Ugyanez a cég dobta újra piacra 2018 elején a banda második, 'Cloud Factory' című nagylemezét, bónuszokkal kiegészítve.


JINJER - itt a 'Macro' album új koncert-klipje, az 'On The Top'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás