Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Új albumon dolgozik a JINJER - őszre várható a következő lemez


2019-05-28

A Jinjer stúdióba vonult, hogy felvegye 'Micro' című EP-je folytatását, egy teljes értékű nagylemezt.

A Jinjer a kijevi Kaska Stúdióba vonult be, hogy a nagysikerű 'Cloud Factory' album producerével, Max Morton-nal közösen felvegyék az új nagylemezt.

"Nincs semmi pihenő! Régi jóbarátunk, producerünk, Max Morton társaságában vonultunk be a kijevi Kaska Stúdióba - itt vesszük fel harmadik nagylemezünket, amit idén ősszel ki is tudunk adni. Bízhattok bennünk, fejek fognak hullani az új lemez hallatán" - közölte a banda.

Az osztrák Napalm Records január 11-én adta ki az ukrán Jinjer együttes új mini-lemezét, a 'Micro'-t, amiről nemrég friss videoklip jelent meg.

A banda basszusgitárosa, Eugene Abdiukhanov korábban így nyilatkozott: "Közel két és fél év telt el azóta, hogy kiadtuk legutóbbi, 'King of Everything' című albumunkat; így már nagyon égetett minket a vágy, hogy ismét dalszerzésbe vágjunk. Sőt, egyre nagyobb és nagyobb szenvedéllyel vetettük bele magunkat az új dalok megalkotásába. Felgyülemlett energiáink egy rendkívül különleges, friss és üde projekt formájában teljesedtek ki... Egy valódi szörnyeteget alkottunk meg - alig várjuk már, hogy mindenki hallhassa ezeket a nótákat!".

A 'Micro' EP borítója és tracklistája így néz ki:

01. Ape
02. Dreadful Moments
03. Teacher, Teacher!
04. Perennial
05. Micro

Az 'Ape', a 'Dreadful Moments' és a 'Perennial' című számok hivatalos klipje lentebb megtekinthető. A lemez megjelent jewel case CD-n, bakeliten és digitális formában is (rendelés itt).

A Jinjer nemrég a DevilDriver előzenekaraként turnézott az Államokban. A körút október 23. és november 18. között zajlott le. Később az Amorphis és a Soilwork társaságában járták Európát - itt forgatták a 'Teacher, Teacher!' hivatalos videoklipjét, ami lentebb szintén megtekinthető.

A jelenlegi és a jövőbeni turné-beosztás a Jinjer Facebook-oldalán érhető el. Az ősz folyamán nagyszabású európai és észak-amerikai turnét bonyolít le a banda.

A Jinjer legutóbbi, harmadik stúdióalbuma, a 'King of Everything' 2016 nyarán jelent meg, a Napalm Records kiadó jóvoltából. Ugyanez a cég dobta újra piacra 2018 elején a banda második, 'Cloud Factory' című nagylemezét, bónuszokkal kiegészítve.


Új albumon dolgozik a JINJER - őszre várható a következő lemez
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás