Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

RIFFTERA - itt a finn melo-death banda új dala / videoklipje, az 'Eye Of The Storm'!


2018-11-16

A finn melodic death / thrash metal banda 'Across the Acheron' címmel adja ki új albumát január 18-án, az Inverse Records jóvoltából, mint a 2015-ös 'Pitch Black' lemez folytatása.

"A vártnál egy kicsit tovább tartott, de most végre bejelenthetjük, hogy a közeljövőben megjelenik az 'Across the Acheron' album" - közölte a Rifftera gitárosa / hörgőse, Janne Hietala. "Célunk alapvetően az volt, hogy debütáló albumunkhoz képest előrelépést produkáljunk minden tekintetben - és ezt érzésünk szerint sikerült is véghez vinnünk. Őszinte és naivitást mellőző véleményem szerint egyértelműen sokat fejlődtünk zeneileg, dalszövegileg és produkció szempontjából egyaránt".

A zenész hozzátette: "Ha össze kellene hasonlítanom az 'Across the Acheron' és a 'Pitch Black' zenéjét, azt mondanám, hogy zenei expresszióink új szinteket értek el - a muzikális spektrum mindkét végén; az új album egyes részei ugyanis a valahavolt legbrutálisabb témáinkat tartalmazzák, míg néhány dal olyan lényegretörő és dallamos, mint amilyen még soha nem volt... Összességében azt mondanám, hogy a lemezt a szokásos építőkockákból raktuk össze, de eközben dalszerzői és performanszi készségeink rengeteget fejlődtek".

A bandán belül számos tagcsere történt az utóbbi album felállásához képest. Az új lemez dob-témáit így kénytelenek voltak session-zenésszel (Ville Härkönen) rögzíteni. Az aktuális formációt - Hietala és Härkönen mellett - Mikko Kuoppamaa gitáros-énekes, Antti Pöntinen billentyűs és Jupe Karhu basszusgitáros alkotja.

Az új album  január 18-án lát napvilágot, az Inverse Records jóvoltából, az alább látható borítóval és dallistával:

01. Burning Paradise
02. Two Sides of the Story
03. Eye of the Storm
04. Cutthroat Game
05. Cry Wolf
06. Warmonger
07. Deep Waters
08. Across the Acheron

Íme az 'Eye Of The Storm' dal szöveges klipje:


RIFFTERA - itt a finn melo-death banda új dala / videoklipje, az 'Eye Of The Storm'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás