Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

S91 - itt az olasz prog-power metal banda új videoklipje!


2019-07-27

Az S91 együttes a Rockshots Records kiadóval kötött lemezszerződést második albumára, ami március végén jelenhetett meg.

Az S91 debütáló, 'Behold the Mankind' című albuma 2016-ban jelent meg - ez egy koncept-album volt, ami az emberiség történelmét mutatta be, keresztény megközelítésből. Az S91 zenei tekintetben szimfónikus hatásokkal felszerelt progresszív metalban utazik. Dalaik meghatározó eleme Maria Londino énekesnő erőteljes és karakteres hangja. Első lemezük producere Cristiano Bertocchi (Labyrinth, Vision Divine, Wind Rose), hangmérnöke pedig Simone Mularoni (DGM / Domination Stúdió) volt. A lemezt mind a rajongók, mind a kritikusok pozitívan fogadták - ennek köszönhetően a banda Olaszországon kívül is turnézhatott: felléptek például Európa legnagyobb keresztény metal-fesztiválján, a svájci Elements Of Rock színpadán.

Az együttes az idei év elejére elvégezte második nagylemeze, az 'Along the Sacred Path' végső simításait. Új koncepcionális albumuk 2019. március 22-én jelenhetett meg a világ minden táján, új kiadójuk, a Rockshots Records jóvoltából. Íme a lemez borítója és dallistája:

01. Constantine The Great
02. Saint Patrick
03. Pope Gregory I
04. Olaf II Haraldsson
05. Godfrey Of Bouillon
06. Joan Of Arc
07. Martin Luther
08. John Williams
09. Dietrich Bonhoeffer

A 'Saint Patrick' és a 'Godfrey Of Bouillon' című számok hivatalos klipje itt megtekinthető, ízelítőképpen a rendeléshez:

Az S91 felállását Maria "Marì" Londino énekesnő, Francesco "Franz" Romeggini gitáros-énekes, Giacomo "Jack" Manfredi basszer, Francesco "Frank" Londino billentyűs és Giacomo "Giachi" Mezzetti dobos-vokalista alkotja.


S91 - itt az olasz prog-power metal banda új videoklipje!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás