Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Itt az új videoklip Rev Jones 'Bakwash' című szólóalbumáról!


2019-06-06

A világhírű basszusgitáros-énekes egy "fogós riffekel, intenzív vokálokkal, gyilkos dob-témákkal és őrült basszus- / gitárszólókkal teli heavy-rock albumot" tett le az asztalra.

Rev Jones-t világszerte professzionális basszus-technikáiról és energikus színpadi jelenlétéről ismerik. Turnéival a Föld minden táját bejárta: olyan előadók oldalán tűnt fel, mint a Steelheart, Leslie West, a Michael Schenker Group (MSG), a Mountain, a Fuel, George Lynch, Paul Gilbert, a Black Symphony, a Blasted To Static, a Gundriver, a Texas Hippie Coalition és a Forte.

Első szólóalbumán Rev Jones "basszus-performanszával megszeg minden szabályt, miközben mikrofont ragad, és egyedülálló módon és stílusban énekel. Az albumon a "Motor Man" Jeff Martin dobol, akit a híres-nevezetes Racer X frontembereként, illetve a legendás Badlands dobosaként ismerhetett meg a közönség. A zenész-triót egy kiemelkedő gitáros, Jim Dofka egészíti ki.

Rev Jones egy  "fogós riffekel, intenzív vokálokkal, gyilkos dob-témákkal és őrült basszus- / gitárszólókkal teli heavy-rock albumot" tett le az asztalra.

A tracklista:
01. Bakwash
02. Ring Of Pain
03. New Drug
04. Long Legged Lady
05. Candy
06. Bette Blue
07. Mr. Paulie Ester
08. One Track Mind (3 Blind Eyes)
09. Songbird
10. Rev Jones Touching Bass

Alább megtekinthető a címadó dal 2019 júniusában megjelent videoklipje, amit Shawn Berman (Bermo Productions) rendezett.

Az albumról bővebb infók az alábbi képre kattintva érhetők el:


Itt az új videoklip Rev Jones 'Bakwash' című szólóalbumáról!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás