Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

A Nuclear Blast kiadóhoz igazolt az EXHORDER - őszre várható az új album


2019-02-10

A legendás, újjáalakult New Orleans-i thrash banda megkötötte új lemezszerződését, a Nuclear Blast Records-szal.

Az Exhorder 2017 novemberében világraszóló menedzsment-szerződést kötött az All Independent Service Alliance (AISA) céggel; most pedig a világ legnagyobb metal-kiadója, a Nuclear Blast igazolta le őket. A banda aktuális felállását a két alapító, Vinnie LaBella gitáros és Kyle Thomas énekes, valamint Jason Viebrooks (Heathen) basszer, Marzi Montazeri (ex-Superjoint Ritual, ex-Phil Anselmo & The Illegals) gitáros és Sasha Horn (Forbidden) dobos alkotja.

A szólógitáros / dalszerző Vinnie La Bella korábban így nyilatkozott: "Bandánk történetének több mint 30 esztendeje során kétségkívül kivettük a részünket a komolyabb küzdelmekből, megpróbáltatásokból. Márpedig ezek olyan külső és belső küzdelmek voltak, melyek több alkalommal is szétválasztottak minket. Lehetett azonban bármilyen rossz a helyzet, végül mégis mindig sikerült megtalálnunk egymáshoz visszavezető utat. Hogyan? És miért? Nekem is 30 évembe tellett, mire rájöttem, hogy a kapcsolatunk olyan mély, a dalaink olyan időtállóak, a rajongóink pedig olyan kortalanok, hogy mindig ez lesz a vége... Rengeteget jelent nekünk és másoknek is ez a banda. Épp emiatt nem lehet véglegesen szétválasztani az Exhorder-t, még annak a kéznek sem, ami azt annak idején kreálta. Tetszik tehát, vagy sem, az Exhorder örök; nekem pedig hatalmas megtiszteltetés, hogy mindennek részese lehetek!".

Az énekes Kyle Thomas hozzátette: "Talán az lenne a legjobb, ha soha életemben nem mondanám többé azt, hogy 'soha', mert erre például sosem gondoltam volna, hogy újra megtörténhet... És mégis itt vagyunk; összeálltunk még egyszer! Roppantul fel vagyok csigázva, hogy ismét színpadra állhatok az Exhorder színeiben, és életre kelthetem a thrash metal és a hardcore műfaj történelmének legnagyobb klasszikusait! Természetesen mindenünket beleadjuk ebbe a reunion-ba, mint mindig; és arról is biztosíthatunk titeket, hogy soha senki nem fog többé csalódni a bandában. Visszatértünk, emberek!".

A banda első, 2011-es összeállása meglehetősen rövid életű volt; ugyanis váratlanul elhunyt az eredeti basszusgitáros, Frankie Sparcello. Most azonban megújult erővel és új felállással tért vissza a csapat, hogy rászabadítsa a világra egyedi hangzású zenéjét. 2018 izgalmas év volt az Exhorder és a banda rajongói számára; lévén egy nagyszabású turnét bonyolítottak le (előadván a legendás 'Slaughter in the Vatican' és 'The Law' albumokat). Emellett számos európai / amerikai nyári fesztivál-turnén részt vett a zenekar. Ezt koronázta meg a Nuclear Blast-tól kapott szerződés, ami mellé a tagok megjegyezték: 27 év után készül az új, visszatérő stúdióalbum!

A banda jelenleg is a Louisiana-beli Mateirie-ben tartózkodik, az OCD Stúdióban, ahol Duane Simoneaux producer társaságában készül az új lemez.

Bővebb infók, aktualitások, turné-hírek: www.exhorder.com

A 2018. február 9.-i, brooklyni koncert alkalmával előadta a banda többek közt a klasszikus 'Legions Of Death' című számot, amit nemrég hivatalos koncert-videó formájában közzé is tettek:

Másik hír, hogy újonnan megnyílt az első hivatalos európai Exhorder online-store, amit itt lehet elérni, tele vadonatúj merch-termékekkel!


A Nuclear Blast kiadóhoz igazolt az EXHORDER - őszre várható az új album
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás