Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

ANTHEM - közzétette 'Black Empire' dala hivatalos klipjét a legendás japán metalbanda


2019-03-07

A veterán japán heavy / power metal banda az európai területekre kötött nemrég lemezszerződést a kontinens színterének vezető kiadójával, a Nuclear Blast Records-szal.

Az első, Nuclear Blast által gondozott Anthem kiadvány egy korábban már megjelent greatest-hits album, amit most teljes egészében újrarögzítettek, angol nyelven előadott dalokkal.

A válogatás-album keverését és maszterizálását a híres svéd producer, Jens Bogren végezte el, "világ-színvonalú heavy metal-sztenderdek" alapján.

A best-of album egyik érdekessége, hogy a 'Venom Strike' dal kivételelével az összes szám eredetileg a banda 2001-es reunion-ja után született - ez is azt bizonyítja, hogy az Anthem mindig is egy "mai", naprakész zenekar volt; sosem függött saját múltjától.

Az újrarögzített klasszikusokat tartalmazó 'Nucleus' kapcsán Naoto Shibata basszusgitáros elmondta: "Angol szövegekkel újra felvett greatest-hits albumunk, a 'Nucleus' nemzetközileg 2019. március 29-én jelenik meg. Maga a lemezcím is azt a tényt támasztja alá, hogy az ezen az anyagon az Anthem "magja" található meg. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy az aktuális banda-felállás 35. évfordulója alkalmából jelenhet meg ez a kiadvány - nagy megtiszteltetés, hogy megoszthatjuk mindezt a rajongókkal. Az Anthem ezután sem áll le; mindig a jövő felé fogunk tekinteni. Reméljük, élvezni fogjátok a 'Nucleus' albumot!".

Akio Shimizu gitáros hozzátette: "Végre megjelenhet angol nyelven is ez a válogatás-album; méghozzá nemzetközi szinten! Ezekben a felvételekben benne van minden tudásunk, minden büszkeségünk. Habár nem volt könnyű kiválasztani ezt a 13 számot, hiszem azt, hogy sikerült tökéletesen leképeznünk és összefoglalnunk napjaink Anthem-jének ütős hangzását, egyben pedig hűek tudtunk maradni a nóták eredeti verzióihoz. Nagyon boldog vagyok, hogy zenénk végre kikerülhet a nemzetközi piacra, új lehetőségeket nyitva ezzel magunk előtt. Hallgassátok szeretettel és örömmel ezt az albumot, amit Jens Bogren olyan kiválóan megmixelt!".

A 'Nucleus' első két ízelítője az angol nyelven újrarögzített 'Black Empire' és 'Immortal Bind' dalok hivatalos klipje. Íme a premierek:

Itt megtekinthető a 'Cryin' Heart' című szám hivatalos koncert-videója, amiben Mad Ohuchi dobos tűnik fel vendégként. A dal eredeti verziója az 1988-as 'Gypsy Ways' albumon szerepel; a koncert-változat pedig a 'Nucleus' lemez bónusz CD-jén kapott helyet.

Újabban megjelent a 'Black Empire' hivatalos, 2019-es videója, plusz a 'Bad Habits Die Hard' és a 'Gypsy Ways' koncert-klipje is:

A kiadvány első négy előzetese itt érhető el:

Az Anthem legutóbbi stúdiólemeze 2017 júniusában jelent meg: az 'Engraved' című album a banda 17. sorlemeze. Lévén az 'Engraved' kizárólag Ázsiában jelent meg, a Nuclear Blast hamarosan ezt az albumot is piacra dobja a világ minden táján.


ANTHEM - közzétette 'Black Empire' dala hivatalos klipjét a legendás japán metalbanda
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás