Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

'InStructed InSanity' címmel mutatta be új videoklipjét a BLOOD RED THRONE


2019-08-25

A norvég death metal csapat 'InStructed InSanity' címmel osztotta meg következő nagylemeze újabb ízelítőjét.

A Blood Red Throne 2019. szeptember 13-án adja ki új stúdióalbumát, aminek címe: 'Fit to Kill'. A norvég banda a dán Mighty Music kiadóval kötött szerződést új, kilencedik albumára.

A Blood Red Throne immáron 21 éve jelen van a színtéren. Annak idején Daniel "Død" Olaisen alapította a csapatot, aki a '90-es években a Satyricon tagja volt. A csapat eredeti dobosa, Freddy "Fred the Shred" Bolsø 2013-ban tért vissza a felállásba; míg a három jelenlegi gitáros - Ivan "Meathook" Gujic, Ole "Hellbent" Madsen és Yngve "Bolt" Christiansen 8-10 évvel ezelőtt csatlakozott a bandához. Nemrégiben egy új basszert is bemutattak, Stian "Gunner" Gundersen személyében.

A "színtiszta norvég death metal zenét" tartalmazó 'Fit to Kill' album borítóját Giannis Nakos tervezte.

Az előrendelésről itt olvashatók bővebb infók.

Íme az újonnan megjelent 'Requiem Mass' dal szöveges klipje:

Alább szöveges videó és hivatalos klip formájában elérhető az első új single-dal, az 'InStructured InSanity' is:

A Blood Red Throne zenekart világszerte energetikus, bombasztikus koncertjeiről ismerik a műfaj rajongói - az elmúlt 20 évben a csapat több alkalommal is körbeturnézta a világot, mind headlinerként, mind a Dimmu Borgir, az Enslaved, a Suffocation, a Cryptopsy, stb. előzenekaraként. Fennállásuk során felléptek többek közt a Wacken, a Hellfest és a Bloodstock fesztiválokon is.

Friss hírek, infók a Blood Red Throne-ról, a Facebookon olvashatók.

A Blood Red Throne legutóbbi, 'Union of Flesh and Machine' elnevezésű albuma 2016. július 15-én jelent meg, a Candlelight Records jóvoltából.


'InStructed InSanity' címmel mutatta be új videoklipjét a BLOOD RED THRONE
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás