Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

'Bloodity' címmel mutatta be új videoklipjét a BLOOD RED THRONE


2020-06-24

A norvég death metal csapat 'InStructed InSanity' címmel osztotta meg aktuális nagylemeze újabb ízelítőjét.

A Blood Red Throne 2019. szeptember 13-án adta ki új stúdióalbumát, aminek címe: 'Fit to Kill'. A norvég banda a dán Mighty Music kiadóval kötött szerződést kilencedik albumára.

A Blood Red Throne immáron 22 éve jelen van a színtéren. Annak idején Daniel "Død" Olaisen alapította a csapatot, aki a '90-es években a Satyricon tagja volt. A csapat eredeti dobosa, Freddy "Fred the Shred" Bolsø 2013-ban tért vissza a felállásba; míg a három jelenlegi gitáros - Ivan "Meathook" Gujic, Ole "Hellbent" Madsen és Yngve "Bolt" Christiansen 8-10 évvel ezelőtt csatlakozott a bandához. Nemrégiben egy új basszert is bemutattak, Stian "Gunner" Gundersen személyében.

A "színtiszta norvég death metal zenét" tartalmazó 'Fit to Kill' album borítóját Giannis Nakos tervezte.

A rendelésről itt olvashatók bővebb infók.

2020 júniusában bemutatták a 'Bloodity' című szám hivatalos klipjét, amit a banda gitárosa, Ivan “Meathook” Gujic és a Meathook Productions stábja rendezett.

Meathook saját kamerájával rögzítette a kisfilmben látható felvételek nagy részét, de a rajongók a világ minden tájáról küldtek felhasználható videókat a bandának. Hamarosan megjelenik a 'Bloodity' kisfilm folytatása is, amiből kiderül, "milyen együtt bulizni a Blood Red Throne-nal"!

Alább elérhető a nemrégiben megjelent 'Requiem Mass' dal szöveges klipje:

Alább szöveges videó és hivatalos klip formájában elérhető az első új single-dal, az 'InStructured InSanity' is:

A Blood Red Throne zenekart világszerte energikus, bombasztikus koncertjeiről ismerik a műfaj rajongói - az elmúlt 20 évben a csapat több alkalommal is körbeturnézta a világot, mind headlinerként, mind a Dimmu Borgir, az Enslaved, a Suffocation, a Cryptopsy, stb. előzenekaraként. Fennállásuk során felléptek többek közt a Wacken, a Hellfest és a Bloodstock fesztiválokon is.

Friss hírek, infók a Blood Red Throne-ról, a Facebookon olvashatók.

A Blood Red Throne legutóbbi, 'Union of Flesh and Machine' elnevezésű albuma 2016. július 15-én jelent meg, a Candlelight Records jóvoltából.


'Bloodity' címmel mutatta be új videoklipjét a BLOOD RED THRONE
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás