Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

A Cryptopsy énekesével közös dalt mutatott be a THE CONVALESCENCE együttes


2019-04-07

A szimfónikus death metal / deathcore zenében utazó The Convalescence együttes a Unique Leader kiadótól igazolt nemrég át a Legend Recordings-hoz.

Az új lemezszerződés kapcsán Keith Wampler énekes elmondta: "Nagyon boldogok vaguynk, hogy egy olyan céggel dolgozhatunk együtt, akik tisztában vannak elképzeléseinkkel és hisznek a bandában, épp annyira, mint mi magunk. Mélyen belevetettük magunkat következő albumunk dalszerző / elő-produkciós munkálataiba - érzésünk szerint ez az eddigi legjobb munkánk".

Az örömhíreken felbuzdulva a banda rögtön fel is vett egy Korn-feldolgozást: a lentebb meghallgatható 'Coming Undone' átgondolásával a The Convalescence hű marad az eredeti klasszikushoz, de egyben megspékeli azt sajátos, jellegzetes stílusával, felvonultatván a tagok egyéni és kollektív készségeit.

Újonnan a banda bemutatott egy vadonatúj, saját számot is, 'The Return' címmel. A 'The Return' (amiben a Cryptopsy jelenlegi énekese, Matt McGachy vendégszerepel) a csapat következő, 'Monument of Misery' című nagylemezén kap helyet, amit június 28-án dob piacra a Legend Recordings kiadó. 

"Rettentően büszkék vagyunk az új albumra" - mondta a The Convalescence frontembere, Keith Wampler. "Kétségkívül ez az eddigi legjobb munkánk; annak pedig külön örülünk, hogy az első single-dalban a Cryptopsy-s Matt McGachy vendég-vokálozik! Hamarosan további új dalokat és további részleteket is közzéteszünk; figyeljétek a híreket!".

Hamarosan hivatalosan is bejelentik a 'Monument of Misery' című nagylemezt - ami a lentebb részletesen leírt 'This is Hell' album folytatása lesz - és közzéteszik a jövőbeni turné részleteit is...

A The Convalescence legutóbbi nagylemeze 2017 szeptemberében jelent meg. A 10-számos 'This is Hell' album producere John Burke (Forever In Terror, Captain Kid, stb.) volt. A felvételek a Vibe Stúdióban zajlottak. A keverést és a maszterizálást Christian Donaldson (Cryptopsy, Despised Icon, Beyond Creation, stb.) végezte, a híres The Grid stúdióban. Az alább látható lemezborító Coki Greenway műve.

A banda közleménye az album kapcsán így szól: "Nemrégiben igazoltunk át a Unique Leader Records-hoz, akik ezáltal hozzájárultak ahhoz, hogy kivitelezhessük eddigi legkeményebb, legsötétebb albumunkat, a 'This Is Hell'-t. Hiszünk abban, hogy ez a lemez minden eddigi munkákat felülmúlja, lévén a valahavolt legerősebb felállásunkkal rögzítettük. A 'This Is Hell' jóval death metalosabb, mint a 'Poison Words' és a 'The Process' volt, de persze ezen a lemezen is erősen érezteti magát a tipikus The Convalescence-hangzás, amit szimfónikus dallamok, Katie McCrimmon egyedi billentyű-játéka, és durva slam-es breakdown-ok alakítanak".

A 'This Is Hell' első ízelítőjeként jelent meg a 'Scum' című szám hivatalos klipje - ez lentebb elérhető, a teljes album-streammel egyetemben, amit a megjelenés napján tettek közzé.


A Cryptopsy énekesével közös dalt mutatott be a THE CONVALESCENCE együttes
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás