Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

EMPLOYED TO SERVE - májusra új album várható; itt a 'Harsh Truth' című szám!


2019-03-17

A "kiábrándult generáció hangján megszólaló" brit kollektíva - mely könyörtelen hangzása és intenzív koncertjei révén szerzett világ-hírnevet - a Spinefarm Records-szal kötött szerződést.

A 2012-ben alakult, fiatal öt-tagú banda mindeddig két nagylemezt és több EP-t / kislemezt dobott piacra. 2015-ben jelent meg 'Greyer Than You Remember' című albumuk, amit a díjnyertes 'The Warmth of a Dying Sun' követett két évvel később. A banda az elmúlt években számos európai fesztiválon (Download, Graspop, Boomtown, With Full Force, Lowlands, stb.) színpadra állt; illetve olyan nevekkel turnézott együtt, mint a Stick To Your Guns, a Counterparts, a Stray From The Path, a Milk Teeth, Rolo Tomassi és a Black Peaks.

Az ETS mind élőben, mind lemezen kompromisszum- és megalkuvás-mentes hangzással operál. Tűpontos gondossággal megalkotott dalaikkal több tízezer rajongót és követőt tudhatnak maguk mögött.

A zenekar következő stúdióalbuma, az 'Eternal Forward Motion' - aminek megjelenése 2019. május 10.-re várható, Spinefarm Records által - zeneileg folytatja a korábban megkezdett utat; de ezúttal még erőteljesebb, keményebb nótákra, pozitívabb, önhitet erősítő szólamokra és szövegekre kell számítani. Az Employed To Serve minden tekintetben a kiábrándult generáció hangján szólal meg.

 

Elsőként a 'Force Fed' című számot mutatta be a banda - a dal lentebb elérhető, a 'Harsh Truth' című dal hivatalos klipjével egyetemben.

Az első lemezbemutató koncertet a londoni Garage-ban rendezik meg, május 10-én (a Raging Speedhorn és a Loathe társaságában). Egy nappal később a Glasgow-beli Classic Grand Lounge-ban lép fel a banda.


EMPLOYED TO SERVE - májusra új album várható; itt a 'Harsh Truth' című szám!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás