Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

BUCKCHERRY - márciusban jelenik meg a 'Warpaint' és indul az lemezbemutató turné; itt az új videoklip!


2019-02-18

A kaliforniai rockbanda 'Warpaint' címmel jelenteti meg következő stúdiólemezét, 2019. március 8-án.

A 12 számos 'Warpaint' albumra 11 vadonatúj Buckcherry-himnusz, valamint egy Nine Inch Nails-feldolgozás ('Head Like A Hole') került fel - ez utóbbi lentebb elérhető hivatalos videoklip formájában (amit Los Angeles-ben forgattak, Jeremy Saffer rendezésében). Az új lemez producere az a Mike Plotnikoff volt, aki legutóbb a Buckcherry platina minősítésű, '15' című stúdióalbumán segédkezett.

Az alább látható lemezborítót Aaron Marsh tervezte és kivitelezte:

A tracklista:
01. Warpaint
02. The Alarm
03. Bent
04. Radio Song
05. Closer
06. Back Down
07. The Vacuum
08. No Regrets
09. The Hunger
10. The Devil's In The Details
12. Right Now
13. Head Like A Hole

Josh Todd énekes elmondta: "A jó dolgokat azok kapják meg, akik tudnak várni. Mi pedig nagyon türelmesek voltunk a 'Warpaint' dalszerzői munkája esetében is. Minden tényező faktort precízen górcső alá vettünk, és felmértük, mit is jelent számunkra - és persze a világ összes csodálatos Buckcherry-rajongója számára - ez a lemez. Egy felejthetetlen kalandra csábítunk titeket, tele őszinteséggel és büszkeséggel!".

A 'Warpaint' előrendelési időszaka január 11-én indult.

Íme a frissen megjelent 'Bent' dal szöveges videója és hivatalos klipje is:

Újabban megjelent a lemez címadó dalának szöveges videója:

A Buckcherry 2019 folyamán világkörüli turnét bonyolít le az új lemez promóciójával. Januárban Kaliforniát járják körbe, februárban pedig Európa / Nagy-Britannia felé veszik az irányt. A teljes észak-amerikai körút márciusban veszi kezdetét, és egészen májusig tart. A banda eddig ismeretes beosztása itt érhető el.

A Buckcherry legutóbbi albuma, a 'Rock 'N' Roll' 2016 januárjában jelent meg speciális, deluxe változatban - erről bővebben itt írtunk.


BUCKCHERRY - márciusban jelenik meg a 'Warpaint' és indul az lemezbemutató turné; itt az új videoklip!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás