Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

BUCKCHERRY - márciusban jelenik meg a 'Warpaint' és indul az lemezbemutató turné; itt az új dal!


2019-01-10

A kaliforniai rockbanda 'Warpaint' címmel jelenteti meg következő stúdiólemezét, 2019. március 8-án.

A 12 számos 'Warpaint' albumra 11 vadonatúj Buckcherry-himnusz, valamint egy Nine Inch Nails-feldolgozás ('Head Like A Hole') került fel - ez utóbbi lentebb elérhető hivatalos videoklip formájában (amit Los Angeles-ben forgattak, Jeremy Saffer rendezésében). Az új lemez producere az a Mike Plotnikoff volt, aki legutóbb a Buckcherry platina minősítésű, '15' című stúdióalbumán segédkezett.

Az alább látható lemezborítót Aaron Marsh tervezte és kivitelezte:

Josh Todd énekes elmondta: "A jó dolgokat azok kapják meg, akik tudnak várni. Mi pedig nagyon türelmesek voltunk a 'Warpaint' dalszerzői munkája esetében is. Minden tényező faktort precízen górcső alá vettünk, és felmértük, mit is jelent számunkra - és persze a világ összes csodálatos Buckcherry-rajongója számára - ez a lemez. Egy felejthetetlen kalandra csábítunk titeket, tele őszinteséggel és büszkeséggel!".

A 'Warpaint' előrendelési időszaka január 11-én indul.

Íme a frissen megjelent 'Bent' dal:

A Buckcherry 2019 folyamán világkörüli turnét bonyolít le az új lemez promóciójával. Januárban Kaliforniát járják körbe, februárban pedig Európa / Nagy-Britannia felé veszik az irányt. A teljes észak-amerikai körút márciusban veszi kezdetét, és egészen májusig tart. A banda eddig ismeretes beosztása itt érhető el.

A Buckcherry legutóbbi albuma, a 'Rock 'N' Roll' 2016 januárjában jelent meg speciális, deluxe változatban - erről bővebben itt írtunk.


BUCKCHERRY - márciusban jelenik meg a 'Warpaint' és indul az lemezbemutató turné; itt az új dal!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás