Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

CRYSTAL LAKE - februárban adja ki új albumát a japán deathcore csapat


2019-01-08

Japán egyik legrégebbi metalcore / melodic death metal bandája, a Crystal Lake a SharpTone Records-szal kötött új lemezszerződést.

A SharpTone Records 2019. február 15-én dobja világszerte piacra a Crystal Lake következő, 'Helix' című nagylemezét (Japánban már 2018. november 28-án megjelent az album).

A banda tagjai elmondták: “Nagyon örülünk, hogy immáron a mi nevünk is a SharpTone Records listáján szerepel, rengeteg fantasztikus banda neve mellett. Alig várjuk már, hogy kiderüljön, milyen izgalmas dolgokat tartogat számunkra a jövő. Karrierünkben új fejezet nyílt. MARADJATOK KEMÉNYEK!”.

A 'Helix' a Crystal Lake 2016 decemberében megjelent, 'True North' című albumának a folytatása.

A 'Helix' első két single-dala, az 'AEON' és a 'Lost In Forever' lentebb elérhető hivatalos videoklip formájában, az első album-előzetessel egyetemben.

A Crystal Lake új lemezének megjelenése egybeesik a banda valahavolt legelső észak-amerikai turnéjával, amit az August Burns Red, a Fit For A King és a Miss May I társaságában bonyolítanak le. A bandáról és a turnéról bővebb infókat a Facebookon lehet találni.


CRYSTAL LAKE - februárban adja ki új albumát a japán deathcore csapat
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás