Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Februárban rendeznek koncertet Erik Lindmark, a Unique Leader Records alapítója / a DEEDS OF FLESH gitárosának emlékére


2018-12-20

"Szomorúan kell közölnünk, hogy elnökünk és alapítónk, Erik Lindmark november 29-én elhunyt, miután hosszasan küzdött szklerózissal" - írta néhány hete a Unique Leader Records kiadó...

"Felmérhetetlen nagyságú az a nyom, amit Erik hagyott a death metal-színtéren - mind üzeltemberként, mind pedig zenészként. Ő építette fel az alapoktól ezt a kiadót, a Deeds-es bandatársai segítségével, egyben ő juttatta világhírnévre a céget, és azzal együtt - mondhatni - magát a műfajt is".

"Kórházban töltött ideje alatt Erik minden erejével azon volt, hogy a vállalatot irányítsa, és gördülékenyen haladjanak a betegsége alatt is. Mi pedig követtük minden utasítását és ittuk a szavait...".

"E sajnálatos esemény miatt január folyamán nem dobunk piacra semmit; hanem inkább ellátjuk a szükséges céges teendőket. Szeretnénk megköszönni mindenkinek a jókívánságokat, a támogatást és a részvét nyilvánítást, melyeket küldtetek Erik közösségi oldalaira és nekünk, privátban" - olvasható a Unique Leader Records közleményében.

Erik családját (felesége és 5 éves kislánya) egy támogatási alapon keresztül lehet kisebb-nagyobb összeggel segíteni.

Mint most kiderült, Lindmark emlkére 2019. február másodikán rendeznek emlék-koncertet a brooklyni St. Vitus Bárban, ahol többnyire a Unique Leader kiadó szárnyai alá tartozó bandák lépnek fel, mint például az Internal Bleeding, a Pyrexia, a Cognitive és az Afterbirth. A koncertből származó bevételeket Erik családjának számlájára írják jóvá.

Lindmark a Unique Leader kiadó színeiben többek közt olyan előadókat segített hírnév felé, mint a Decrepit Birth, a Psycroptic, a Soreption és a Fallujah. A 46 éves korában elhunyt zenész / zeneipari guru emellett az 1993-as megalapítás óta volt a kaliforniai Deeds Of Flesh zenekar gitárosa, de megfordult a Disgorge és a Submerged zenekarokban is.


Februárban rendeznek koncertet Erik Lindmark, a Unique Leader Records alapítója / a DEEDS OF FLESH gitárosának emlékére
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás