Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

THE SILENT RAGE - új énekest mutatott be a görög power metal banda


2018-12-28

A görög The Silent Rage együttes új frontembere Michalis Rinakakis lett.

A banda közleménye így szól: "Végre eljött a bejelentés ideje: egy új VIhar-harcos csatlakozott légiónkba! Mérhetetlen boldogsággal jelenthetjük be, hogy új énekesünk Michalis Rinakakis (Event Horizon X, Revile, Dragonrider, ex-Air Raid) lett. Üdvözöljétek őt szívélyesen!".

Bandánk jelenleg a 'The Deadliest Scourge' album folytatásán dolgozik. Az elő-produkciós folyamatok már el is indultak, és örömmel jelenthetjük, hogy az új anyag lenyűgözően szól! Már le is szerveztünk néhány bombasztikus bulit - hamarosan ezeket is bejelentjük”.

Az athéni The Silent Rage együttes 2006 óta aktív - tíz év alatt egy demót és két EP-t adtak ki, saját finanszírozásban; 2016-ban pedig megjelent első hivatalos albumuk, a 'The Deadliest Scourge' (amiről bővebben itt írtunk). Ezen a lemezen Steve Venardo (Black Sun, Double Square, Valet Parn, Heathendom) énekel.

A csapat az új énekessel újrarögzítette a 'The Deadliest Scourge' album 'My Race Won’t Last' című számát, amit december végén be is mutattak (a premier lentebb érhető el).

A The Silent Rage következő koncertje január 13-án lesz esedékes, az athéni Kyttaro klubban, a Primal Fear és Gus G. társaságában.


THE SILENT RAGE - új énekest mutatott be a görög power metal banda
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás