Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

THORNBRIDGE - bejelentette második albumát a német power metal csapat


2019-02-02

Az Alzenau-ból származó power metal alakulat február 9-én adja ki "teátrális mesterművét".

A Thornbridge második albumának produceri és mixer munkáit Sebastian "Seeb" Levermann végezte el. Vendégként nem más vokálozik az album egyes dalaiban, mint Andy B. Frank, a Brainstorm frontembere; gitáron pedig a Rhapsody Of Fire pengetőse, Roberto De Micheli segít be. Az alább látható lemezborító Juanjo Castellano Rosado műve.

A 'Theatrical Masterpiece' című album koncepciója a középkori elnyomás és kínzás, valamint a boszorkányüldözések és az inkvizíció témája köré épül.

Az új lemez megjelenik CD-n, LP-n és digitális formában is, az alább látható borítóval és dallistával (a német Massacre Records jóvoltából):

01. Take To The Oars
02. Theatrical Masterpiece
03. Keeper Of The Royal Treasure
04. Revelation
05. Demon In Your Heart
06. Journey To The Other Side
07. Ember In The Winter Grove
08. Trace Of Destruction
09. The Helmsman
10. Set The Sails
11. The Dragon's Sleeping

Az album első single-dalát Karácsony előtt mutatták be: az album címadó dalának hivatalos videoklipje lentebb megtekinthető.

Másik hír, hogy a csapat Andy B. Franck-kel közösen rögzített, 'Revelation' című számát egy német audió dráma-sorozat, a Seven - Das Ende Aller Tage [magyarul: Seven - Az Idők Végezete] betétzenéjének választották. A Seven - Das Ende Aller Tage egy epikus, rejtélyes történeteket bemutató, felnőtteknek szóló, David Lynch stílusú szürreális elemekkel és sötét humorral felszerelt sorozat, amiben neves német szinkron-színészek hangját hallhatjuk. A sorozat első részét február 8-án, az új Thornbridge album megjelenésének napján mutatják be. Erről bővebb infókat itt lehet találni.

Habár a Thonbridge zenekar 2008 óta aktív, 2016-ig nem jelent meg lemezük hivatalos formában (egy három-számos demót rögzítettek 2012-ben). Ettől függetlenül azonban meglehetősen hosszú turné-múlttal rendelkezik Jörg Naneder gitáros-énekes és Patrick Rogalski gitáros-vokalista (mindketten a Nightshade tagjai) vezette banda: az évek során többek közt az Orden Ogan, a Sinbreed és a Messenger kíséretében járták Németország klubjait. Első nagylemezük, a 'What Will Prevail' 2016 februárjában látott napvilágot, a Massacre Records jóvoltából.


THORNBRIDGE - bejelentette második albumát a német power metal csapat
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás