Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Dupla stúdióalbummal jelentkezik a DEMON HUNTER - hallgasd meg az új dalokat!


2019-02-26

A Seattle-i metalbanda egyszerre két stúdióalbumot is bejelentett, 'War' és 'Peace' címen.

A 'War' és a 'Peace' a Demon Hunter kilencedik és tizedik nagylemeze. Mindkét új album 2019. március elsején jelenik meg, külön-külön és egyben is, különféle pakkok és exkluzív opciók formájában. Az előrendeléssel kapcsolatos infókat itt lehet megtalálni.

'War' tracklista:
01. Cut To Live
02. On My Side
03. Close Enough
04. Unbound
05. Grey Matter
06. The Negative
07. Ash
08. No Place For You Here
09. Leave Me Alone
10. Lesser Gods

'Peace' tracklista:
01. More Than Bones
02. I Don't Believe You
03. Loneliness
04. Peace
05. When The Devil Come
06. Time Only Takes
07. Two Ways
08. Rescue Myself
09. Bet My Life
10. Fear Is Not My Guide

Az 'Ash', a 'The Negative', az 'On My Side', a 'Peace', a 'Recuse Myself' című számok alább elérhetők:

A Seattle-i Demon Hunter zenekar 2001-ben alakult. A jelenlegi felállást Ryan Clark énekes, Jonathan Dunn basszusgitáros (ők ketten az alapítók), Tim "Yogi" Watts dobos (2004 óta), Patrick Judge szólógitáros (2008 óta) és Jeremiah Scott ritmusgitáros (2011 óta) alkotja. Habár Clark az elsőszámú dalszerző, Judge is aktívan kiveszi a részét a komponálásból.

A Demon Hunter-t világszerte több százezren követik, köszönhetően dalaik fülbemászó dallamainak, nyílt és őszinte dalszövegeiknek és riff-központú metal-himnuszaiknak. A banda több alkalommal körbeturnézta Európát, Ausztráliát, valamint Dél- és Észak-Amerikát. Olyan neves bandák előtt adtak koncerteket, mint az In Flames, az August Burns Red és a Haste The Day.

A banda legutóbbi nagylemeze, az 'Outlive' 2017 márciusában jelent meg. Az album egy hét alatt közel 20 ezer példányban kelt el csak az Államokban - ezzel a Billboard-lista 25. helyéig jutott.


Dupla stúdióalbummal jelentkezik a DEMON HUNTER - hallgasd meg az új dalokat!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás