Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

I AM THE TRIREME - dal-premier a philadelphiai black metalisták új albumáról: 'Arsenic Ways'


2019-07-10

Az I Am The Trireme (IATT) nevezetű extrém black-death metal banda a svéd Black Lion Records-szal kötötte meg új lemezszerződését.

A "sötét brutalitást és kísérteties dallamokat ötvöző" zenekar ezúttal is egy "végtelenül agresszív és kegyetlen blackened death metal albumot" tett le az asztalra. A második IATT nagylemez 2019. szeptember 27-én jelenik meg, 'Nomenclature' címmel.

A banda a következő közleményt adta: "Zenészként töltött karrierünk során mindannyian, mindvégig hűek maradtunk gyökereinkhez, és zenénk eredeti, büntető hangzásához. Következő, 'Nomenclature' című albumunk esetében azt a növényt tápláljuk, amit 2018-as EP-nkkel, a 'St. Vitus Dance'-szel elültettünk. Hasonlóan előző albumunkhoz, a 'Nomenclature' témája is a miszticizmus és a természet sötét oldalai körép épül. Különös hangsúlyt fektetünk ezúttal a 18. század primitív gyógyászatára; arra a világra, ahol a tudomány és az okkultizmus nem állt oly távol egymástól; sőt, sok esetben egybe is olvadt, amikor az emberi test rejtelmeinek felfedezéséről volt szó. Szellemek és túlvilági lények által terjesztett kórságok adják a koncepcionális alapját ennek a tempós, könyörtelenül gyors és grandiózusan epikus albumnak. Rettentően örölünk, hogy hallgatóinkat egy még bombasztikussabb, még intenzívebb, büntető riffekben végtelenül gazdag és precízen megszerkesztett lemezzel lephetjük meg!".

A 'Nomenclature' albumon az IATT "a blackened progresszív metal különösen könyörtelen változatát játssza. A hallgatóknak garantáltan habzani fog a szájuk"!

A tracklista:
01. Cor Pulmonale
02. Realm Of Dysthymia
03. Powder Of Sympathy
04. Molyneuxs Problem
05. Hijama

06. Steogenesis Imperfecta
07. Pseudobulbar Afect
08. Yersenia Pestis
09. Blade Of Trepanation
10. Arsenic Ways

A Black Lion Records által megjelenő 'Nomenclature' album első hivatalos kedvcsinálója lentebb érhető el. Szintén itt hallható az első dal-premier, az 'Arsenic Ways':

Az I Am The Trireme első teljes értékű albuma 'Gnosis: Never Follow the Light' címmel látott napvilágot 2015 júniusában, a Horror Pain Gore Death Productions kiadó jóvoltából. Ezt követte egy három éves szünet; 2018 áprilisában azonban egy 'St. Vitus Dance' című EP-vel tért vissza a banda.

Bővebb infók és hírek a zenekarról a Facebookon olvashatók.


I AM THE TRIREME - dal-premier a philadelphiai black metalisták új albumáról: 'Arsenic Ways'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás