Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

DESTROYERS - 28 év után új albumon dolgoznak a lengyel thrasherek


2019-05-11

A legendás lengyel thrash metal banda 2019-ben ünnepli debütáló albuma 30. évfordulóját.

A korábban szimplán Destroyer-ként ismert Destroyers együttes - amit a legtöbben a kultikus Metalmania Fesztivál első fellépőjeként ismernek - 26 év után jelentette be újjáegyesülését. 2019-ben ünnepli a csapat debütáló, 'Noc Królowej Żądzy' [“Night of the Lusty Queen”] című albuma 30. évfordulóját, aminek alkalmából egy speciális, exkluzív koncertet bonyolítottak le az idei Helicon Metal Fesztiválon (március 30-án, a varsói VooDoo Club-ban) - ez volt a Destroyers első koncertje 1992 óta. (A szóban forgó fesztiválról - melynek főzenekara a Sacred Steel lesz - itt lehet bővebb infókat találni.)

A visszatérő reunion-buli hatalmas siker volt, mind a rajongók, mind a kritikusok körében. Ezáltal hozták meg a döntést: a jövőben is aktív koncert-bandaként fog működni a Destroyers; ugyanakkor pedig kilátásban van egy új nagylemez is!

A Destroyers énekese, Marek Łoza a következőket jelentette: “Jelenleg az új daolk alapjait tesszük le. Ezek a dal-ötletek hosszú évek óta itt vannak a tarsolyunkban, de mellettük újakat is aktívan kreálunk. Bandánk korai évei során én játszottam basszusgitáron is, amit nemrég újra megtaláltam, és most ezen a régi, négyhúros hangszeren próbálgatom az új nótákat. Wojtek, a dobosunk szintén rengeteg saját ötlettel rendelkezik; épp úgy, ahogy eredeti gitárosunk, Adam és jelenlegi basszerunk, Bolo is, akik mindahányan meglehetősen aktívan voltak zeneileg az utóbbi években. Miután beledobtuk a közösbe mindenünket, összehozunk valami igazán ütőset. Csak várjátok ki a végét!".

A Destroyers 1992-ben oszlott fel; egy évvel azután, hogy megjelent második nagylemezük, a 'The Miseries of Virtue'. Az utolsó ismert felállást Marek Łoza énekes, Waldemar Lukoszek (ex-Manitou) gitáros, Wojciech Szyszko basszusgitáros és Tomasz Wiczewski dobos alkotta. Azt egyelőre nem közölték, hogy a reunion-koncerten kik fognak fellépni; ahogy azt sem, esedékes-e a jövőben egy visszatérő album...


DESTROYERS - 28 év után új albumon dolgoznak a lengyel thrasherek
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás