Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

4 év után jelent meg a második GHOST SHIP OCTAVIUS album - itt az új dal / videoklip!


2019-03-21

Az egykori God Forbid és Nevermore tagok alkotta amerikai prog-metal banda, a Ghost Ship Octavius a Mighty Music kiadóval kötött világraszóló lemezszerződést.

Az együttest 2012-ben alapította Matthew Wicklund (God Forbid, Himsa) gitáros, Van Williams (Nevermore) dobos és az akkor mindössze 17 éves Adōn Fanion énekes-gitáros (a felállásnak eredetileg tagja volt az egykori Arch Enemy gitáros, Christopher Amott, aki 2014 őszén jelentette be, hogy kilép, mondván eredeti bandája, az Armageddon új lemezére szeretne koncentrálni).

A Ghost Ship Octavius bemutatkozó albuma 2015-ben jelent meg, rajta olyan neves vendégzenészek közreműködésével, mint Jeff Loomis (ex-Nevermore, Conquering Dystopia), Per Nilsson (Scar Symmetry), Mattias "IA" Eklundh (Freak Kitchen), Rusty Cooley (Outworld, Day Of Reckoning) és Chris Caffery (Savatage, Trans-Siberian Orchestra). A Ghost Ship Octavius eredeti célja volt egy olyan "erőteljes és dinamikus hangzást létrehozni, ami a magas énekhangokat, a viruóz gitár-témákat, és a fogós-de-progesszív hangszerelést vegyíti". Ezt a formulát sikeresen alkalmazták a debütáló lemezen, ami világszerte hatalmas sikereket aratott.

Közel 5 évet kellett a banda második albumának bejelentésére. 2018 decemberében érkezett a friss hír, miszerint a GSO lemezszerződést kötött a skandináv Mighty Music kiadóval; új nagylemezük, a 'Delirium' pedig 2019. február 22-én jelenik meg. A kiadó közleménye szerint "a 'Delirium' albummal a csapat még magasabbra helyezi a lécet, mind technikai készségek, mind érzelmi mélységek tekintetében".

Az első két új single-dal, az 'Edge Of Time' és a 'Turned To Ice' hivatalos videoklipje / szöveges videója itt elérhető:

 


4 év után jelent meg a második GHOST SHIP OCTAVIUS album - itt az új dal / videoklip!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás