Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Márciusban jelenik meg a második UNDEAD PROPHECIES album


2018-12-05

Az ismeretlen származású death metal banda - ami korábban szimplán Undead néven működött - 'Sempiternal Void' címmel látta el második lemezét.

Az old-school death metalban utazó Undead Prophecies-t öt zenész alapította, azzal a céllal, hogy feltámasszák a Possessed, a Morbid Angel, a Celtic Frost, a Master, az Obituary és a Death zenekarok klasszikus stílusát. Lévén ez utóbbi konkrétan a műfaj keresztapjának számít, így az Undead Prophecies zenéje is elsősorban a Death örökségében gyökerezik: minőségi dalok, fogós hangszerelés, pusztító riffek, elsöprő tempó és domináns hörgések - főként ezek jellemzik a banda debütáló, 'False Prophecies' című albumát (2015), valamint a második eposzt, ami 'Sempiternal Void' címmel jelenik meg 2019 márciusában.

Az anonim és ismeretlen származású tagokkal felálló Undead Prophecies ismét bebizonyítja, hogy az old-school death metal műfaj napjainkban is épp oly releváns, mint a '90-es évek elején; egyfajta ellensúlyként szolgáltat zenét a mostani "eltechnikásodott" death metal műfajjal szemben.

A tracklista:
01. I Summon Demons
02. Suffocated / Vanity
03. Insidious Manipulations
04. The Souls I Haunt
05. Unholy Entity
06. Devoured
07. Circle Of Conspiracy
08. Above The Claws Of Doom
09. Throne Of Void
10. Warhead

Hamarosan közzéteszik az album további részleteit (megjelenési dátum, előrendelési infók, stb.), valamint bemutatják az első single-dalt, az 'Unholy Entity'-t...


Márciusban jelenik meg a második UNDEAD PROPHECIES album
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás