Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Megjelent a második UNDEAD PROPHECIES album - itt az új klip!


2019-04-23

Az ismeretlen származású death metal banda - ami korábban szimplán Undead néven működött - 'Sempiternal Void' címmel látta el második lemezét.

Az old-school death metalban utazó Undead Prophecies-t öt zenész alapította, azzal a céllal, hogy feltámasszák a Possessed, a Morbid Angel, a Celtic Frost, a Master, az Obituary és a Death zenekarok klasszikus stílusát. Lévén ez utóbbi konkrétan a műfaj keresztapjának számít, így az Undead Prophecies zenéje is elsősorban a Death örökségében gyökerezik: minőségi dalok, fogós hangszerelés, pusztító riffek, elsöprő tempó és domináns hörgések - főként ezek jellemzik a banda debütáló, 'False Prophecies' című albumát (2015), valamint a második eposzt, ami 'Sempiternal Void' címmel jelent meg 2019 márciusában.

Az anonim és ismeretlen származású tagokkal felálló Undead Prophecies ismét bebizonyítja, hogy az old-school death metal műfaj napjainkban is épp oly releváns, mint a '90-es évek elején; egyfajta ellensúlyként szolgáltat zenét a mostani "eltechnikásodott" death metal műfajjal szemben.

A tracklista:
01. I Summon Demons
02. Suffocated / Vanity
03. Insidious Manipulations
04. The Souls I Haunt
05. Unholy Entity
06. Devoured
07. Circle Of Conspiracy
08. Above The Claws Of Doom
09. Throne Of Void
10. Warhead

Az első single-dal, a 'Suffocated / Vanity' itt meghallgatható. Szintén alább érhető el az 'I Summon Demons' videoklipje:


Megjelent a második UNDEAD PROPHECIES album - itt az új klip!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás