Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

WEST BOUND - itt van Roy Z és Chas West közös bandájának új klipje, a 'Dance Of Life'!


2019-02-22

Új, energiával maximálisan felszerelt hard rock banda alakult Los Angelesben!

A West Bound felállását Chas West (Resurrection Kings, Bonham, Lynch Mob, stb.) énekes, valamint a híres gitáros / producer, Roy Z (Bruce Dickinson, Halford, Tribe of Gypsies) vezeti. Őket kíséri gitáron Jimmy Burkard, basszusgitáron Jason Cornwell, dobokon pedig Dave “Chilli” Moreno. Vendégként továbbá Stephen LeBlanc billentyűs és a legendás Brian Tichy (ex-Whitesnake, Ozzy Osbourne, Foreigner) dobos-gitáros zenél a csapat bemutatkozó albumán, melynek munkálataiban ez utóbbi társ-dalszerzőként is kivette a részét.

A West Bound klasszikus hard rock zenében utazik, ami lélekteljes vokálokkal, némi blues-beütéssel és fülbemászó dallamokkal van ellátva - közölte a Frontiers kiadó, ami 2019. február 22-én dobja piacra a banda debüt-albumát, a 'Volume I'-t.

Chas West énekes elmondta, hogy a banda hangzását a '70-es és '80-as évek klasszikus hard rock zenéje inspirálta, "amikor a zene még valódi és érzelmekkel teli volt; szívből és lélekből szólt. Az olyan bandák, mint a Led Zeppelin, a Whitesnake, a Deep Purple, a Foreigner, az Aerosmith és a Van Halen ihlették dalainkat; vagyis gondolatban visszarepültünk fiatalkorunkba”.

Aki tehát örömmel gondol vissza ezekre a zenekarokra, és boldogan emlékszik vissza a ‘80-s évek végére / '90-es évek elejére - vagyis a Tesla, a Cinderella, a Badlands, a Tora Tora és a Salty Dog fénykorára, egyben élvezi a modern hard rock-elóadók (pl. Rival Sons, Massive Wagons, Inglorious, stb.) muzsikáját, az garantáltan szeretni fogja a West Bound együttest is!

A tracklista:
01. Never Surrender
02. Dance Of Life
03. Ain't Gonna Drown
04. Beautiful Dream
05. Nothing
06. Roll The Bones
07. On My Own
08. Keeper Of The Flame
09. Turn To You
10. No Room For Sympathy
11. Traveller

Az első single-dal, a 'Never Surrender' lentebb elérhető hivatalos videoklipen, ízelítőképpen az album előrendeléséhez (a lemez munkálatait összefoglaló videó-sorozat első részével egyetemben). A dal és a videó kapcsán Chas így szólt: “A 'Never Surrender' dalt Roy Z és jómagam hoztuk össze a stúdióban. Az élet nehézségeiről, a kitartásról és az álmaink hajszolásáról szól. Mindenki kötődik valamilyen formában tehát ehhez a nótához, mivel ez egy olyan téma, ami minden emberi lényt foglalkoztat. Márpedig néha a nehéz idők formálnak valódi karakterré minket”.

Alább elérhető a 'Dance Of Life' című szám hivatalos videója is.


WEST BOUND - itt van Roy Z és Chas West közös bandájának új klipje, a 'Dance Of Life'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás