Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Filmre veszi londoni koncertjét a KREATOR


2018-12-07

A Mille Petrozza gitáros-énekes által vezetett veterán germán thrasherek december 16-án adnak koncertet a londoni Roundhouse színpadán.

A Kreator közleménye így szól: "Londoni hordák, figyelem! Örömmel jelenthetjük be a Londoni Apokalipszist! December 16-án a Roundhouse-ban lépünk fel - a koncertet pedig filmre vesszük! Egy rendkívül különleges kiadvány van tehát készülőben... Hamarosan jönnek a részletek! Legyetek részesei Ti is a Kreator történelmének - csináljunk együtt hatalmas KÁOSZT!".

A december 16.-i koncert a Kreator aktuális európai turnéjának utolsó állomása lesz. A csapat jelenleg a Dimmu Borgir, a Hatebreed és a Bloodbath társaságában járja a kontinens nagyvárosait. A körút hivatalos plakátja és trailere itt tekinthető meg:

A Kreator 2013. augusztus 30-án, a Nuclear Blast jóvoltából adta ki legutóbbi DVD / Blu-ray anyagát, 'Dying Alive' címmel. Ez a német Media Control toplista 9. helyén végzett. A DVD-ről bővebben itt írtunk.


Filmre veszi londoni koncertjét a KREATOR
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás