Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Filmre vette 2018-as londoni koncertjét a KREATOR - jövő februárban jelenik meg a felvétel


2019-11-29

A Mille Petrozza gitáros-énekes által vezetett veterán germán thrasherek 2018. december 16-án adnak koncertet a londoni Roundhouse színpadán.

Mint most kiderült, a Kreator londoni koncertjének teljes felvétele 2020. február 14-én jelenik meg, 'London Apocalyption - Live at the Roundhouse' címmel, a Nuclear Blast jóvoltából.

A 2018. december 16.-i koncert a Kreator legutóbbi európai turnéjának utolsó állomása volt. A csapat ekkor a Dimmu Borgir, a Hatebreed és a Bloodbath társaságában járta a kontinens nagyvárosait.

Mille Petrozza énekes így szólt a rajongókhoz: "Üdvözöljük a hordákat a London Apocalypticon-ban! Amit itt láthattok és hallhattok, az a 'Gods of Violence' album hosszú és kimerítő turné-ciklusának lezására. Több mint 150 bulit nyomtunk le 5 kontinensen - ezidő alatt pedig fantasztikus élményeket szereztünk! Nagyon büszkék vagyunk, hogy végre megoszthatjuk veletek a Kreator-történelem eme ékes darabját; vagyis 3 professzionálisan rögzített koncert felvételét és audió-hanganyagát, melyet szintén mesteri technikai eszközökkel kevertek és maszterizáltak véglegesre, a valahavolt legkiválóbb Kreator koncert-kiadvány elérése végett! És ha mindez nem lenne elég nektek, ezt az egészet újra megtapasztalhatjátok élőben is, mivel jövő tavasszal elindítjuk a State Of Unrest nevezetű turnét, a Lamb Of God és a Power Trip társaságában! Respect!".

Az új koncert-kiadvány további részleteit és előrendelési infóit december 13-án teszik közzé. Az első ízelítő, a 'Satan Is Real' című szám hivatalos felvétele itt tekinthető meg:

A Kreator háza tájáról legutóbb 2019 szeptemberében érkeztek hírek: ekkor mutatta be a banda új basszusgitárosát; méghozzá a Dragonforce-ból ismert Frédéric Leclercq személyében. Leclercq a fentebb említett, 2020-as State Of Unrest turnén fog bemutatkozni a Kreator színeiben.

 

A Kreator 2013. augusztus 30-án, a Nuclear Blast jóvoltából adta ki legutóbbi DVD / Blu-ray anyagát, 'Dying Alive' címmel. Ez a német Media Control toplista 9. helyén végzett. A DVD-ről bővebben itt írtunk.


Filmre vette 2018-as londoni koncertjét a KREATOR - jövő februárban jelenik meg a felvétel
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás