Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Tony Dolan vendégeskedik a BLACK SHEETS OF RAIN együttes debütáló lemezén


2019-07-25

A brit zenekar az egykori Venom-legendát hívta meg vendégnek 2019 tavaszán megjelent, debütáló EP-jére, valamint a soron következő nagylemezre.

A Black Sheets Of Rain egy brit "heavy metal power-trió", ami 'In the Eye of the Storm' címmel adta ki debütáló EP-jét, a legendás W.A.R. Productions kiadó révén, 2019. április 26-án. A banda felállását Dave Nuttall dobos-énekes (ex-Toy Dolls), Matt Lambourne basszer (ex-Solomon Groove) és Rich Davenport énekes-gitáros (ex-See Red, Atomkraft) alkotja. A bemutatkozó mini-lemezen vendégként tűnik fel Davenport egykori Atomkraft-beli bandatársa, Tony “Demolition Man” Dolan (Venom Inc.), valamint a W.A.R. kiadó egyik munkatársa, Hugin (az Uruk Hai nevű fantasy / ambient metal bandából). Az EP producere, mixere és hangmérnöke Tony Wilson (Diamond Head, BBC Radio Friday Rock Show) volt. A lemez megjelenik limitált digipak CD-n is, melynek borítóján a The Compensation című festmény látható, amit egy neves osztrák művész, Dietmar Pickering készített.

Bővebb infók az albumról, rendelés: itt.

Az 'In the Eye of the Storm' első nyilvános dala, a 'Through The Storm' immáron elérhető digitális formában (iTunes, Spotify, stb.). Ez a dal egyébként egy új horrorfilm, a Surprise (Hermitage Wanderer / Greenhouse Films) egyik betétdala (a film premiere Manchester-ben volt november 24-én, de bemutatják számos filmfesztiválon is, 2019 folyamán). A dal szöveges videója - amit az R.R. Wyatt Stúdió készített - elérhető a banda Facebook-oldalán, a szóban forgó film trailerével egyetemben.

Mint most kiderült, a Black Sheets Of Rain 2020 elején adja ki első nagylemezét. Ezen az albumon úgyszintén vendégszerepel a Venom Inc. frontembere, Tony “Demolition Man” Dolan. Az egyelőre cím nélküli, debütáló nagylemez koncepciója egyébként A.S. Chamber horror-író művein alapszik. Hamarosan jönnek a részletek...

Az 'In the Eye of the Storm' EP hivatalos ízelítője a 'No Rest' című szám szöveges videója, ami itt elérhető:

A Black Sheets Of Rain 2019. július 27-én a londoni Alma klubban lépett fel. Ian Cassidy rendezésében itt forgatták a 'Blood In The Water' című szám koncert-videóját, aminek premiere itt érhető el:


Tony Dolan vendégeskedik a BLACK SHEETS OF RAIN együttes debütáló lemezén
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás