Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

CARNIFEX - itt a karantén ideje alatt készült, 'Cursed' című dal!


2020-05-28

A San Diego-i Carnifex zenekar 'Curse' címmel mutatta be legújabb dalát.

A Carnifex új száma, a 'Cursed' egyelőre nem készült még el hivatalos formában; megjelent viszont a dal úgynevezett "isolation mixe", ami lentebb elérhető.

"Nagyon büszkék vagyunk, hogy kiadhatjuk a 'Cursed (isolation mix)' című single-t, amit a COVID-19 járvány okozta helyzetben, karantén alatt írtunk meg. Annak ellenére, hogy a világban káosz uralkodik, a Carnifex kreativitás szempontjából sosem volt még jobb helyen. Minden eddiginél nagyobb a hajtóerőnk. Magasba emeljük a zászlót azok számára, akik ebben a helyzetben is kint dolgoznak, és egy láthatatlan ellenség ellenében harcolnak. Mindannyian elátkozottak vagyunk...".

A Carnifex aktuális albuma 'World War X' címmel jelent meg, 2019. augusztus 2-án, a Nuclear Blast jóvoltából.

Az új lemezen vendégként szerepel az Arch Enemy énekesnője, Alissa White-Gluz és Angel Vivaldi gitárvirtuóz. A 'World War X' felvételei Jason Suecof (Trivium, Death Angel, stb.) producer társaságában zajlottak, a floridai AudioHammer Stúdió falai között (a vokálok kivételével, melyeket az Anaal Nathrakh-os Mick Kenney kaliforniai The Barracks stúdiójában vettek fel). A lemezborító Blake Armstrong műve.

Az albumot itt lehet megrendelni különféle változatban. Íme a borító és a dallista:

01. World War X
02. Visions Of The End
03. This Infernal Darkness
04. Eyes Of The Executioner
05. No Light Shall Save Us (feat. Alissa White-Gluz)
06. All Roads Lead To Hell (feat. Angel Vivaldi)
07. Brushed By The Wings Of Demons
08. Hail Hellfire
09. By Shadows Thine Held

Az új album első single-dala, a 'No Light Shall Save Us' lentebb elérhető hivatalos videoklip formájában. Mind a dalban, mind a videoklipben vendégként szerepel Alissa White-Gluz.

Scott Ian Lewis énekes így nyilatkozott: "Alissával együttműködni a ‘No Light Shall Save Us‘ dalban, egyszerűen csodálatos élmény volt. Alissa révén olyan dinamikával sikerült ellátni ezt a nótát, ami a Carnifex részéről igencsak újdonságnak számít. Vannak benne dallamok, van benne mélység... nagyban eltér minden korábbi Carnifex daltól. Ez a tökéletes kezdete ennek a kalandnak, amit 'World War X'-nek hívnak!".

Alissa hozzátette: "A ‘No Light Shall Save Us‘ dalt rendkívül különlegessé tettük a Carnifex-szel! Nem mellesleg a videó forgatása is fantasztikus élmény volt! Onnantól fogva, hogy először elolvastam a szöveget és meghallottam Scott elképzeléseit, tudtam, hogy ez az a hely, ahol igazán ki tudom fejezni magam. Rettentően izgatott vagyok, hogy megoszthatom mindezt a világgal!".

Újabban megjelent a lemez címadó dalának hivatalos klipje, amit maga Scott Ian Lewis rendezett. Íme a premier:

Októberben bemutatták a 'Visions Of The End' című dal hivatalos videóját is:

Az alábbi videókban elmesélik, hogyan készültek az új dalok (valamint az új album):

Korábbi hír, hogy a San Diego-i death metalisták 'Bury Me in Blasphemy' címmel adtak ki meglepetés EP-t 2018 decemberében. A EP-re - a címadó dal mellett - felkerült két feldolgozás, a Nine Inch Nails 'Head Like A Hole'-ja és a Slipknot 'The Heretic Anthem' dala; valamint az előbbi remixe, amit egy GoSt nevű synthwave banda készített.

Az alábbi lejátszón bele lehet hallgatni az új felvételekbe, és meg lehet rendelni a digitális kiadványt (ami limitáltan kazettán is megvásárolható):

Íme az EP címadó dalának hivatalos videoklipje:

A Carnifex utolsó előtti, 'Slow Death' címet viselő albuma - amit Jason Suecof mellett a zenekar tagjai és Mick Kenney (Anaal Nathrakh, Bleeding Through) produceltek; keverését pedig Mark Lewis (Deicide, Whitechapel, DevilDriver) végezte el - 2016. augusztus 5-én jelent meg, a Nuclear Blast jóvoltából. Minderről bővebben itt írtunk.


CARNIFEX - itt a karantén ideje alatt készült, 'Cursed' című dal!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás