Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Slipknot- és Nine Inch Nails-feldolgozások szerepelnek a CARNIFEX meglepetés EP-jén - itt az új dal, a 'Bury Me in Blasphemy' videoklipje!


2018-12-07

A San Diego-i death metalisták 'Bury Me in Blasphemy' címmel adtak ki meglepetés EP-t.

Az új EP-re - a címadó dal mellett - felkerült két feldolgozás, a Nine Inch Nails 'Head Like A Hole'-ja és a Slipknot 'The Heretic Anthem' dala; valamint az előbbi remixe, amit egy GoSt nevű nevű előadó készített.

Az alábbi lejátszón bele lehet hallgatni az új felvételekbe, és meg lehet rendelni a digitális kiadványt (ami limitáltan kazettán is megvásárolható):

Íme az új dal hivatalos videoklipje:

A Carnifex legutóbbi, 'Slow Death' címet viselő albuma - amit Jason Suecof mellett a zenekar tagjai és Mick Kenney (Anaal Nathrakh, Bleeding Through) produceltek; keverését pedig Mark Lewis (Deicide, Whitechapel, DevilDriver) végezte el - 2016. augusztus 5-én jelent meg, a Nuclear Blast jóvoltából. Minderről bővebben itt írtunk.


Slipknot- és Nine Inch Nails-feldolgozások szerepelnek a CARNIFEX meglepetés EP-jén - itt az új dal, a 'Bury Me in Blasphemy' videoklipje!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás