Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

OSSUARIUM - januárban adja ki első nagylemezét a portlandi death-doom banda


2018-12-07

A 20 Buck Spin lemezkiadó első 2019-es kiadványa, az Ossuarium zenekar gyilkos debüt-album, a 'Living Tomb' lesz.

Az Ossuarium a 2017-es 'Calcified Trophies of Violence' demó folytatásaként rögzítette bemutatkozó nagylemezét, ami egy "könyörtelen, pusztító monstre death-doom album, ami a felsőbbrendűség kibelezésének gyötrelmes hallucinációit, az eltemetett lelkek szenvedéseinek sötét auráját és a belülről rohadó, fekete sötétség atmoszféráját sugározza". "Az idő elolvad, a színtelen álmokból végtelen rémálom válnak, az örökkévalóság oszlopai pedig ráhullanak az "Élő Sírkő" felszínének félelmetes mocskára. Az Ossuarium debütáló albuma a túlvilág síri szertartásainak örökké fennálló jelképe".

A 'Living Tomb‘ album pusztító hangzását Greg Wilkinson hangmérnök közreműködésében forralta ki a banda, a híres Earhammer Stúdió (Vastum, Undergang, Ulthar) falai között. Az alább látható lemezborírtó a legendás Dan Seagrave (Morbid Angel, Nocturnus, Suffocation) műve. Az Ossuarium albuma különösen ajánlott a Disembowelment, az Anhedonist, a Vastum, a Runemagick, a Convulse, a Cianide, a Spectral Voice, a Funebrarum, az Innumerable Forms, a Mournful Congregation és a Lycus rajongóinak.

A 20 Buck Spin LP-n, CD-n, kazettán és digitálisan is kiadja a 'Living Tomb'-ot, 2019. január 4-én, az alábbi borítóval és tracklistával:

01. Intro
02. Blaze Of Bodies
03. Vomiting Black Death
04. Corrosive Hallucinations
05. Writhing In Emptiness
06. End Of Life Dreams And Visions Pt. 1
07. Malicious Equivalence
08. End Of Life Dreams And Visions Pt. 2

Lentebb meghallgatható a 'Blaze Of Bodies' című szám, ízelítőképpen az album előrendeléséhez:


OSSUARIUM - januárban adja ki első nagylemezét a portlandi death-doom banda
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás