Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Itt az OLKOTH első dala, az 'Imperfect Reanimation'!


2018-12-09

Nile, Rapheumets Well és Xael tagok álltak össze az Olkoth zenekarban, ami 2019 elején adja ki első albumát.

A dél-karolinai székhelyű Olkoth zenekart Zach Jeter gitáros, Brad Parris (Nile) basszer, Joshua Ward (Rapheumets Well, Xael) dobos és Hunter Ross (Rapheumets Well) gitáros alkotja. A banda zenéje dinamikus, zord és kísérteties - inspirációjukat különféle okkult, háborús és történelmi témák, valamint Lovecraft-i fikciók adják.

A bandáról elnevezett nagylemez 2019 első hónapjaiban lát napvilágot. Ennek kapcsán Jeter így nyilatkozott: “Zenénk egyedi stílusa és dalszerzésünk szokatlan megközelítése minden bizonnyal nagy hatással lesz az emberekre. Célunk az, hogy frissességet és eredetiséget - egyszóval friss lélegzetet - szabadítsunk a death metal-közösségre”.

Az album első single-dala (egyben az Olkoth legelső nyilvános dala), az 'Imperfect Reanimation' lentebb meghallgatható. "Ízelítőt adunk a hallgatóknak abból a nyers brutalitásból, dinamikából és zenei atmoszférából, amire az albumon számítaniuk kell. A jövőbeni dalainkkal és albumainkkal tovább színesítjük ezt a stílust, és még több erőszakos riffet, sokszínű érzelmi témát vonultatunk fel”.

Hamarosan jönnek a friss hírek és a további részletek az első nagylemez kapcsán...


Itt az OLKOTH első dala, az 'Imperfect Reanimation'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás