Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Itt az ASPHALT VALENTINE új videoklipje, amit a 'Saving' című számhoz forgattak!


2021-01-09

Az Atlanta-beli rockbanda egy évvel ezelőtt adta ki aktuális stúdióalbumát, a 'Twisted Road'-ot, amiről most új videoklip jelent meg.

Az Asphalt Valentine a Dirty Little Secret Stúdióban tartózkodott a 2019-es év utolsó heteiben, ahol Andy Riley (Muse Productions) producerrel rögzítették az új dalokat.

A banda új albuma - ami a független HighVolMusic gondozásában jelent meg 2020. február 28-án, 'Twisted Road' címmel - a saját kiadású 'Into the Red' EP folytatása.

"Az Asphalt Valentine az elmúlt hónapokban szüneten volt: kivettük szabadságunkat, hogy megírjuk az új nótákat és átgondoljuk, merre visz minket a jövő zenéje. Ezidő alatt beszálltam néhány koncert erejéig barátaim bandájába, a Kickin Valentinába; így sikerült komoly mértékű kreatív energiát gyűjtenem. Jelenleg totális rock-módban vagyunk!" - közölte a munkálatokat megelőzően Joe Flynt énekes.

A frontember későbbi közleménye pedig így szól: "Mindannyian nagyon izgatottak vagyunk, mivel végre eljutottunk odáig, hogy kiadjuk az új lemezt. 5 év telt el az 'Into the Red' EP megjelenése óta; azóta pedig rengeteg minden változott a bandán belül is. Olyan is volt, hogy majdnem bedobtuk a törölközőt, amikor megkerestek engem egy másik bandából, hogy legyek a frontemberük... Aztán miután lezajlott a Kickin Valentinával közös turném, épp a dolog ellenkezője robbant ki belőlem: a kreatív energia ismét elkezdett sugározni belőlem! Amint visszatértem a turnéról, annyira fel voltam töltőve, hogy azonnal felhívtam a srácokat, és néhány héten belül be is fejeztük a 'Twisted Road' megírását és stúdiós munkáit. A végén már minden nagyon gyors ütemben haladt, mivel mindannyian újra "banda-módba" voltunk kapcsolva. Érzésem szerint valami igazán különlegeset sikerült letennünk az asztalra! Alig várom már, hogy a rajongók is hallhassák, min munkálkodtunk az elmúlt időben! Mi magunk rettentően büszkék vagyunk erre a lemezre, mivel ez minden tekintetben hatalmas előrelépés a korábbi albumainkhoz képest. Igencsak erősre sikeredett az új anyag!".

A 'Twisted Road' album borítója és dallistája így néz ki:

01. Twisted Road
02. The Only
03. I Don't Care
04. Saving
05. Something More
06. As The Crow Flies
07. Shamefully
08. Ooh La La
09. Dixie Rose
10. Rain

2021 elején megjelent a 'Saving' dal hivatalos videója, amihez Joe Flynt a következőket fűzte: "Felhívtam haveromat, Matt Bryant-et (Muse Cinematic), és előálltam az új videó ötletével. Matt-et épp nemrégiben hívták meg a Cannes-i Filmfesztiválra, egy általa készített rövidfilm okán. Elmondtam neki, hogy nem lesz könnyű a munka, de a végeredmény zseniális lesz. Néhány hónapnyi felkészülés után Matt és Andrew Burn (Residual Images) totális mértékben átvette az irányítást, és végül meg is született a csodálatos végtermék. Egy fantasztikus történetet ötlöttek ki; a dal pedig a hozzá passzoló vizualizációval lett felszerelve. Szerintem mindenki, aki megnézi ezt a videót és meghallgatja a dalt, kivétel nélkül magára, a saját múltjára fog ismerni benne".

A zenekar nemrégiben forgatott videoklipet 'The Only' című számához is, ami az első előzetese volt a friss nagylemeznek. A premier lentebb elérhető.

Ezután bemutatták a 'Twisted Road' címadó dalának hivatalos videoklipjét is:


Itt az ASPHALT VALENTINE új videoklipje, amit a 'Saving' című számhoz forgattak!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás