Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Ralf Scheepers vendégszerepel a német STEEL ENGRAVED zenekar új albumán - nézd meg az új videoklipet!


2019-01-19

A német heavy / power metal banda önmagáról nevezte el új nagylemezét, ami január 25-én jelenik meg, a ROAR Rock Of Angels Records jóvoltából.

A Steel Engraved harmadik stúdiólemezére 13 "magasztos és dallamos" dal került fel, "modern, de ugyanakkor old-school köntösben". A lemez producere Mario Lochert (Serious Black) és Jan Vacik (Serious Black) volt - a felvételek nagy része a Dreamsound Stúdióban zajlott. A vokál-témák hangmérnöke nem más, mint a Primal Fear frontembere, Ralf Scheepers volt (aki saját stúdiójában, az RS Vocal Works falai között dolgozik). A hanganyag keverését és maszterizálását szintén Jan Vacik látta el. Scheepers egyébként vendégként is szerepel egy dalban ('Searching For Regret').

Íme a lemezborító - amit Dušan Marković (Dragony, Thor, Jag Panzer) tervezett - és a tracklista:

01. Where Shadows Remain
02. Generation Headless
03. The Oppressed Will Fly
04. Slave To Yourself
05. Nightwarriors
06. Rebellion
07. Searching For Regret
08. One By One
09. Heat
10. Your Inner Self
11. Close Your Eyes
12. We Will Follow (bónusz track)
13. All That Lies Below (bónusz track)

A Steel Engraved korábban két nagylemezt adott ki: 2009-ben debütáltak a 'State of Siege' albummal, amit a 2012-es 'On High Wings We Fly' követett. Az elmúlt hat évben nem kevés dolog történt a banda háza táján: rendszeres európai turnézást folytattak, és számos fesztivál-/ klub-fellépést bonyolítottak le. Az 'On High Wings We Fly' album esetleges folytatásának terve 2016-ban vált komoly témává, miután nagyobb tagcseréken esett át a banda. Mostanra pedig megszületett a harmadik album, ami garantáltan megnyeri a klasszikus heavy / power metal zene rajongóinak szívét!

Az új album előrendelési infóit itt lehet megtalálni. Ízelítőképpen alább elérhető a 'Where Shadows Remain' és a 'Rebellion' című szám hivatalos klipje:


Ralf Scheepers vendégszerepel a német STEEL ENGRAVED zenekar új albumán - nézd meg az új videoklipet!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás